Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η ΑΕΚ επικράτησε της Καλλιθέας σε φιλική αναμέτρηση

Η ΑΕΚ επικράτησε της Καλλιθέας σε φιλική...

Νέο φιλικό της Ένωσης, το Σάββατο, με τον Αχαρναϊκό

Ο Τραϊανός Δέλλας θέλησε να κρατήσει ζεστή την ομάδα του ενόψει των play-offs, που κανένας δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσουν, για αυτό και προγραμματίστηκαν δύο φιλικά ματς στα Σπάτα.

Ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, με την Ένωση να παίρνει τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Καλλιθέα και τον Τραϊανό Δέλλα να κρατάει ζεστούς τους παίκτες του.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Αραβίδη, με την Καλλιθέα να φέρνει το ματς στα ίσα με τον Αρναρέλη. Στη συνέχεια ο Ντουρμισάι έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με την ΑΕΚ να αντιδρά.

Ο Μπαρμπόζα, έφερε ξανά το ματς στα ίσα, κάνοντας το 2-2, ενώ το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Κρισάντους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καλλιθέα είχε και ένα δοκάρι με τον Ντουρμισάι.

Ο αγώνας είχε καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα, με τον Δέλλα να δοκιμάζει πράγματα, ενώ η αναμέτρηση δεν διήρκεσε 90 λεπτά, όπως οι κανονικοί αγώνες.

Να θυμίσουμε ότι αύριο στις 17.00 η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στα Σπάτα τον Αχαρναϊκό, σε ακόμα ένα εκπαιδευτικό διπλό, με τον Κολοσσό να έχει ουσιαστικά χωρίσει την ομάδα στα δύο, ώστε να παίξουν όλοι οι παίκτες του, όπως ακριβώς συμβαίνει και στα οικογενειακά διπλά της προπόνησης.

Τόσο το σημερινό παιχνίδι, όσο και το αυριανό είναι κεκλεισμένων των θυρών, καθώς πρόκειται για δίτερμα ξεκούρασης και ισχύει ότι ακριβώς και στις προπονήσεις που είναι όλες κλειστές για το κοινό.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports