Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιώργος Παπαδόπουλος:H Μελίνα Ασλανίδου είναι η μούσα μου. Είμαι ερωτευμένος με την φωνή της

Γιώργος Παπαδόπουλος:H Μελίνα Ασλανίδου ...

Όσα είπε σε συνέντευξη του

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος βρέθηκε στο «Πρωινό», το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον γνωστό τραγουδιστή και δημιουργό για την ιδιαίτερη σχέση του με τη Μελίνα Ασλανίδου και την άκομψη σύγκριση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που βίωσε στην αρχή της καριέρας του.

Για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη Μελίνα Ασλανίδου, λόγω της στενής φιλίας και συνεργασίας τους, ο ίδιος είπε: «Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσει η Μελίνα. Είμαι ερωτευμένος με τη φωνή της, ας μείνουμε σε αυτό. Νομίζω είναι η μούσα μου. Μου έχει βγάλει έναν χαρακτήρα συνθετικό, πολύ διαφορετικό από ό,τι είχα συνηθίσει. Γράφοντας για τη Μελίνα ερωτεύτηκα αυτό που μου έβγαλε, τα ωραία λαϊκά μονοπάτια. Ζευγάρι δεν μας έχω σκεφτεί ποτέ, γιατί είμαστε και οι δυο τρελοί και θα γινόταν χαμός στο σπίτι».

Όσο για τη σύγκριση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ειδικά στα πρώτα βήματα της καριέρας του, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, αμήχανος, σχολίασε: «Όταν ξεκίνησες την ερώτηση είπα μέσα μου “Ωχ, πάλι αυτή η ερώτηση”. Νόμιζα ότι το είχα ξεπεράσει μέσα μου. Το έχω ξεπεράσει βασικά, αλλά υπάρχει μέσα μου αυτή η πληγούλα. Όταν ήρθα στην Ελλάδα δεν ήξερα κανέναν, αν και είχα τρεις χρυσούς δίσκους στην Κύπρο. Ξεκίνησα από το μηδέν στην Ελλάδα. Έβγαλα το τραγούδι μου με τόση χαρά και ξαφνικά όλοι ασχολούνταν με το θέμα του Μιχάλη και όχι με το τραγούδι μου. Αυτό με πείραζε! Δεν ήξερα πώς να το χειριστώ. Δεν ήμουν έτοιμος για αυτόν τον πόλεμο, αυτόν τον υπόγειο πόλεμο.

Ακόμα το κάνουν κάποιοι. Είναι άλλο να πεις ότι μοιάζει η φωνή κάποιου, άλλο ότι τον αντιγράφει. Σε μένα χρησιμοποίησαν πολύ βαριά λόγια κάποιοι. Έλεγαν ότι αντιγράφω και ότι μιμούμαι. Έχουμε βρεθεί με τον Μιχάλη κάποιες φορές, αλλά δεν το έχουμε συζητήσει. Νομίζω πλέον γελάει κι αυτός, όπως κι εγώ. Ο Μιχάλης είναι απίστευτος τραγουδιστής και συνθέτης. Είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει.

Αυτός είναι ο λόγος, όμως, που στην αρχή αποτραβήχτηκα και δεν έδινα συνεντεύξεις. Φοβόμουν πάρα πολύ όλο αυτό. Ακόμα και τώρα, θέλω λίγο νερό να πιω! [...] Έχω σταματήσει να ασχολούμαι. Στην αρχή με πείραζε. Σκεφτόμουν να αλλάξω τη φωνή μου, να γίνω πιο μπάσος ή πιο ψηλός. Το προσπάθησα αλλά ήταν τραγικό το αποτέλεσμα. Αυτή είναι η φωνή μου, δεν μπορώ να αλλάξω φωνητικές χορδές».

πηγή:yupiii.gr

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight