Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 17 Απριλίου

 Τα ζώδια σήμερα 17 Απριλίου

Ζώδια

Κριός

Το τετράγωνο Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, βγάζει αυτές τις μέρες τον σπάταλο κι επιπόλαιο οικονομικά αλλά κι ερωτικά εαυτό σας. Είναι μια όψη που ωθεί σε υπερβολές και σε κακές εκτιμήσεις, κυρίως στους δυο αυτούς τομείς. Για λίγες ακόμα μέρες προσέξτε τα απερίσκεπτα έξοδα και τις βιαστικές αγορές. Έντονες, ακόρεστες επιθυμίες.

Ταύρος

Ο Άρης που διατρέχει το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα δύσκολη όψη με τον υπερβολικό Δία, μια επιρροή που αυτές τις μέρες σάς ωθεί σε ακρότητες όλων των ειδών, συναισθηματικά και υλικά. Μια όψη που μπορεί να σας κάνει επιπόλαιους αλλά και αρκετά αδιάλλακτους, ενώ προσοχή χρειάζεται στη διόγκωση του εγώ, του θυμού και των επιθυμιών.

Δίδυμοι

Άθελά σας μπορεί αυτές τις μέρες να πυροδοτείτε εντάσεις επικοινωνιακές ή να βγάζουν οι άλλοι τα απωθημένα τους πάνω σας. Το τετράγωνο Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, βγάζει εκτός ορίων κάποια πράγματα, ωθεί στο να λέγονται υπερβολικά λόγια, ενώ προσοχή χρειάζεται ώστε να μην πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε και θα λειτουργήσουν εναντίον σας.

Καρκίνος

Σε εντάσεις με φίλους και μέσα σε παρέες, ομάδες ή συλλόγους ωθεί αυτές τις μέρες το τετράγωνο Άρη-Δία, λόγω του οποίου διογκώνονται κάποιες καταστάσεις, ενώ προσοχή χρειάζεται σε ιδεολογικούς φανατισμούς. Επίσης η όψη αυτή ωθεί σε σπατάλες, καθώς διογκώνει και τις επιθυμίες. Προσοχή σε απερίσκεπτα έξοδα, ανοίγματα και οικονομικές κινήσεις.

Λέων

Βγάζει τον εγωιστή και αδιάλλακτο εαυτό σας στην επιφάνεια αυτές τις μέρες το τετράγωνο Άρη-Δία, το οποίο κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που διογκώνει το εγώ αλλά και τον θυμό ή τις αντιδράσεις σας. Προσοχή επίσης στον φανατισμό αλλά και σε αδέξιες κινήσεις ή σε ατυχήματα από επιπολαιότητα. Απερισκεψία και βιασύνες και στα επαγγελματικά.

Παρθένος

Αν και το ζώδιό σας είναι λεπτολόγο, προσεκτικό και μεθοδικό, αυτές τις μέρες με το επιπόλαιο τετράγωνο Άρη-Δία μπορεί να κάνετε κάποια απερίσκεπτα ανοίγματα και κινήσεις. Κυρίως ζητήματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών και σχέσεων με το εξωτερικό ή το κλείσιμο κάποιων άλλων θεμάτων, ίσως τα αντιμετωπίζετε άσκεφτα. Προσοχή στον φανατισμό.

Ζυγός

Η ισορροπία στις φιλίες και στα ερωτικά μπορεί να μην είναι εύκολο να επιτευχθεί αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Άρη-Δία, το οποίο ωθεί τα πράγματα στα άκρα, χωρίς ιδιαίτερα ουσιαστικό λόγο. Κορυφώνεται σήμερα η όψη αυτή, η οποία επίσης θέλει προσοχή σε απερίσκεπτες και βιαστικές κινήσεις σε ζητήματα οικονομικά. Υπερβολές γενικά.

Σκορπιός

Σας επηρεάζει άμεσα αυτές τις μέρες το υπερβολικό τετράγωνο Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που διογκώνει τις καταστάσεις, εκδηλώνονται ακραίες συμπεριφορές στις σχέσεις, ενώ προσοχή χρειάζεται στον εγωισμό και τον θυμό σας που τώρα ίσως βγαίνουν εκτός ορίων. Επίσης προσοχή σε ατυχήματα από αμέλεια και σε αδέξιες κοινωνικά κι επαγγελματικά κινήσεις.

Τοξότης

Η τάση του ζωδίου σας προς επιπολαιότητα, υπερβολές και βιασύνη γίνεται πιο έντονη αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Άρη-Δία, λόγω του οποίου μπορεί να λειτουργείτε απερίσκεπτα στη δουλειά ή στις σπουδές, ή να κάνετε κάποια επιπόλαια ανοίγματα. Προσοχή σε ανταγωνισμούς στο χώρο εργασίας – ο θυμός διογκώνεται. Επίσης προσοχή σε δογματισμό και φανατισμό.

Αιγόκερως

Ο μεθοδικός και οργανωτικός σας εαυτός μπορεί αυτές τις μέρες να έχει πάει στην άκρη και να λειτουργείτε πιο απερίσκεπτα, με το τετράγωνο Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα να σας κάνει να δράτε βιαστικά κι επιπόλαια στα ερωτικά ή σε θέματα παιδιών και οικονομικών. Προσοχή σε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και σε τσακωμούς με τα παιδιά.

Υδροχόος

Είστε δυνατοί ιδεολογικά, όμως αυτές τις μέρες με το υπερβολικό τετράγωνο Άρη-Δία μπορεί να λειτουργείτε αρκετά φανατικά, γι' αυτό προσοχή. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή, η οποία ωθεί σε επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις – προσέξτε τα ατυχήματα από απερισκεψία και την διόγκωση του εγωισμού και του θυμού που ίσως στοιχίσει στις σχέσεις.

Ιχθύες

Ο τρόπος που επικοινωνείτε αυτή τη περίοδο μπορεί να γίνεται κάπως προκλητικός, ειδικά αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Άρη-Δία που ωθεί σε παλικαρισμούς και σε ακρότητες στο λόγο και τη γραφή. Μπορεί επίσης να διογκώνονται κάποιες λεπτομέρειες. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή, η οποία ακόμα ζητά προσοχή στην επιπολαιότητα σε εργασία και υγεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being