Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Moscow Times: Καπετάνιος σε ένα πλοίο που βουλιάζει ο Τσίπρας (σκίτσο)

Moscow Times: Καπετάνιος σε ένα πλοίο πο...

«Μετά τη Μόσχα, τι έχει σειρά για τον Αλέξη Τσίπρα;»

«Πριν από το ταξίδι στη Μόσχα υπήρχαν ελπίδες πως ο Τσίπρας θα γυρίσει με κάτι στην Αθήνα. Τελικά γύρισε με άδεια χέρια και με κάποιες αόριστες υποσχέσεις σχετικά με τον ρωσοτουρκικό αγωγό φυσικού αερίου και τη συμμετοχή ρωσικών εταιρειών στις ιδιωτικοποιήσεις ελληνικών κρατικών οργανισμών» σημειώνει η εφημερίδα

«Μετά τη Μόσχα, τι έχει σειρά για τον Αλέξη Τσίπρα;» αναρωτιέται σε δημοσιεύμά της η εφημερίδα «Moscow Times» αναφερόμενη στην επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού την προηγούμενη εβδομάδα στη Ρωσία, όπου και συναντήθηκε με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το άρθρο συνοδεύεται από ένα σκίτσο στο οποίο απεικονίζεται ο Έλληνας πρωθυπουργός στην πλώρη ενός πλοίου με το όνομα «Ελλάδα», ενώ το υπόλοιπο μέρος του έχει βυθιστεί. Πάνω από το κεφάλι του προβάλουν τρεις κουλούρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που προσπαθούν να τον σώσουν από τον πνιγμό, ενώ πιο δίπλα ο Βλαντιμίρ Πούτιν κάνει σκι στη θάλασσα.
Η απάντηση στον τίτλο του δημοσιεύματος δίνεται κατά κάποιο τρόπο από την αρχή: «Πριν από το ταξίδι στη Μόσχα υπήρχαν ελπίδες πως ο Τσίπρας θα γυρίσει με κάτι στην Αθήνα.

Τελικά γύρισε με άδεια χέρια και με κάποιες αόριστες υποσχέσεις σχετικά με τον ρωσοτουρκικό αγωγό φυσικού αερίου και τη συμμετοχή ρωσικών εταιρειών στις ιδιωτικοποιήσεις ελληνικών κρατικών οργανισμών». «Το Κρεμλίνο δεν ήρε καν το εμπάργκο κατά των προϊόντων που ζητούσε η Αθήνα. Φαίνεται, όμως, πως η Αθήνα χρειαζόταν απεγνωσμένα κάποιες κινήσεις από τη Ρωσία» σημειώνει η εφημερίδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις