Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Euro 2016: Επανεκκίνηση επιζητεί η Εθνική στην Ουγγαρία

Euro 2016: Επανεκκίνηση επιζητεί η Εθνικ...

Σήμερα εκτός έδρας

Με την ελπίδα το ντεμπούτο του Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο της Εθνικής ομάδας να αποδειχθεί πιο... γούρικο από εκείνο του Κλάουντιο Ρανιέρι, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει απόψε την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη (21:45), στο πλαίσιο του 6ου προκριματικού ομίλου στο Euro 2016.

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η ελληνική ομάδα είναι ουραγός στο γκρουπ με απολογισμό μόλις ένα βαθμό, στη Φινλανδία, έχοντας χάσει και τους τρεις εντός έδρας αγώνες της εναντίον των Ρουμανίας, Βόρειας Ιρλανδίας και Νησιών Φερόε.

Ως εκ τούτου η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι μονόδρομος για τη συντήρηση των ελπίδων πρόκρισης στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας το καλοκαίρι του 2016.

Εκεί θα βρεθούν απευθείας οι ομάδες που θα κατακτήσουν τις πρώτες δύο θέσεις των ομίλων τους και ο καλύτερος τρίτος όλων των γκρουπ, ενώ οι υπόλοιποι οκτώ που θα τερματίσουν τρίτοι θα έχουν την ευκαιρία μέσω αγώνων μπαράζ.

Ο έμπειρος Μαρκαριάν δεν σκοπεύει να ακολουθήσει το... δόγμα Ρανιέρι, δηλαδή ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, επειδή πολύ απλά ξέρει ότι η Εθνική δεν είναι Γερμανία ή Ισπανία για να μπορέσει να αντεπεξέλθει.

Ως εκ τούτου θα πάει στα σίγουρα, δηλαδή «σφιχτό» παιχνίδι με σιγουριά στην άμυνα και προσπάθεια στην κόντρα για το γκολ της νίκης. Στους υπόλοιπους αποψινούς αγώνες του ομίλου θα παίξουν Ρουμανία-Νησιά Φερόε (18:00) και Βόρεια Ιρλανδία-Φινλανδία (18:00).

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports