Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φραντζής: "Δουλειά και κλίμα"

Φραντζής: "Δουλειά και κλίμα"

O νεαρός φόργουορντ του Έσπερου ΑΟΠΑ μίλησε για την ομάδα του

"Η σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει από το καλοκαίρι και κάθε μέρα στην προπόνηση και το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είναι τα βασικά συστατικά στην πορεία μας. Εχουμε συνοχή και λειτουργούμε ως μια μεγάλη οικογένεια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου".

Αυτά τόνισε ο νεαρός φόργουορντ του Έσπερου ΑΟΠΑ, Φίλιππος Φραντζής, όταν ρωτήθηκε για το μυστικό της επιτυχημένης πορείας της ομάδας.

Μετράτε πλέον ανάποδα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

«Εχουμε φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο. Ομως δεν μπαίνουμε στην διαδικασία των υπολογισμών, βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια και θέλουμε νίκες σε όλα. Τώρα αυτό που μας απασχολεί είναι το παιχνίδι με τον Κεραυνό Αιγίου».

Το σχόλιο σου για τον Κεραυνό Αιγίου;

«Είναι από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Εχει πολλά παιδιά στο ρόστερ της που τα ξέρουμε και μας ξέρουν, αφού παλιότερα έχουν αγωνιστεί στον Έσπερο ΑΟΠΑ και θα θέλουν να δείξουν πράγματα. Ομως θεωρώ ότι από τη δική μας απόδοση θα κριθούν όλα. Εάν εμείς παίξουμε όπως πρέπει θα φτάσουμε στο στόχο, που είναι η νίκη».

Τι σου έχει κάνει εντύπωση στο πρωτάθλημα;

«Οτι κανείς και ποτέ δεν μπορεί να αισθανθεί σίγουρος σε κανένα γήπεδο, όποιος και εάν είναι ο αντίπαλος του. Αν εξαιρέσουμε τις δύο τελευταίες ομάδες (σ. Κρανίδι και Χαλάνδρι) όλες οι υπόλοιπες μπορούν να κάνουν ζημιά οπουδήποτε».

Ποιος θα ανέβει;

«Θέλω να πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε η μία ομάδα. Θεωρώ ότι για την δεύτερη θέση έχουν πολλές πιθανότητες η Ενωση Ιλίου και ο Προμηθέας Χαλανδρίου. Πολλά θα κριθούν στο μεταξύ τους παιχνίδι σε λίγες εβδομάδες».

Σε προσωπικό επίπεδο είναι ικανοποιημένος;

«Ναι. Παρά πολύ. Και από την πορεία μας και από τον κόουτς Κεσαπίδη, αλλά και από τον ρόλο που έχω στην ομάδα».


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports