Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Απόλλων Carna παίζει εκτός (17.00) με τον ΠΑΟΚ

Ο Απόλλων Carna παίζει εκτός (17.00) με τον ΠΑΟΚ

Θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες

Ο Απόλλων Carna αντιμετωπίζει εκτός έδρας σήμερα (17.00) τον ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική της Basket League θέλοντας να διπλασιάσει τις νίκες του κόντρα στο "δικέφαλο" του Βορρά στο φετινό πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω του τα αρνητικά αποτελέσματα.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Γιάννης Γεωργαλλής έγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Η ομάδα βρίσκεται σε μια φάση αγωνιστικής καμπής. Κύριες αιτίες είναι η κούραση και οι τραυματισμοί που δεν μας έχουν επιτρέψει να αγωνιζόμαστε πλήρεις στα επίσημα παιχνίδια, ενώ παρατηρείται πρόβλημα ακόμα και στις προπονήσεις.

Οι τραυματισμοί δεν μας άφησαν στη διάρκεια της εβδομάδας. Έχουμε όμως και την προσθήκη του Σιγκούνα. Προστέθηκε άλλος ένας παίκτης στο ροτέισον, πράγμα το οποίο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με έναν σπουδαίο προπονητή με τον οποίο είναι χρόνια μαζί. Ο κορμός του αντιπάλου μας είναι σταθερός κι αυτό βοηθάει πολύ την ομάδα.

Πάμε στη Θεσσαλονίκη για το καλύτερο δυνατό και για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί.

Έχουμε αναλύσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι υπάρχουν 2-3 παίκτες στους οποίους πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή. Είναι αυτοί που «κουβαλάνε» την ομάδα του ΠΑΟΚ. Εμείς πρέπει να τους περιορίσουμε για να έχουμε πιθανότητες νίκης.

Εμείς πρέπει να παίξουμε την άμυνα που ξέρουμε και μπορούμε. Επίσης πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού.

Βρισκόμαστε μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει, δηλαδή να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρσι. Πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε. Η ομάδα θα αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά αυτό το παιχνίδι θα μας απασχολήσει αργότερα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports