Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προβλήματα με το γήπεδο για ΠΑΟΚ εν όψει Απόλλων Carna

Προβλήματα με το γήπεδο για ΠΑΟΚ εν όψει...

Στο κλειστό της Καλαμαριάς προπονείται ο ΠΑΟΚ

Μπορεί αγωνιστικά προβλήματα να μην υπάρχουν για το Σούλη Μαρκόπουλου, πλην εκείνων του γνωστών τραυματιών Κώστα Χαραλαμπίδη και Κώστα Κακαρούδη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» όμως συνεχίζει μετ’ εμποδίων την προετοιμασία του για τον εντός έδρας παιχνίδι του με τον Απόλλωνα Πατρών που θα γίνει το Σάββατο (17.00) στο «PAOK Sports Arena», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League.

Εξάλλου, ο τελικός του Κυπέλλου Χάντμπολ Γυναικών ανάμεσα στο αντίστοιχο τμήμα του και τη Νέα Ιωνία που είναι προγραμματισμένος στην Πυλαία, ανάγκασε σε… έξωση παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Την Κυριακή (15.00), μάλιστα, θα ακολουθήσει στο «PAOK Sports Arena» και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ Ανδρών, στον οποίο επίσης έχουν προκριθεί οι Θεσσαλονικείς, μαζί με την ΑΕΚ.

Ο 66άχρονος τεχνικός, βέβαια, θα παραχωρήσει ρεπό στους παίκτες του αφού αγωνίζονται την προηγούμενη ημέρα. Στα της σημερινής (26/03) προπόνησης, οι δύο τραυματίες συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμά του ο Χαραλαμπίδης και τη θεραπεία του ο Κακαρούδης, ενώ ο Λάζαρος Παπαδόπουλος συμμετείχε και στο οικογενειακό διπλό που παίχθηκε, βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Απόλλων Carna θέλει να "διπλασιάσει" τις φετινές νίκες του επί του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports