Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Ο Α. Γιαννόπουλος υπήρξε ένας σπάνιος παιδαγωγός"

"Ο Α. Γιαννόπουλος υπήρξε ένας σπάν...

Δήλωση της Δήμητρας Γεωργακοπούλου - Μπάστα

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα, πληροφορούμενη τον θάνατο του επί σειρά ετών Μαέστρο της Μπαντίνας του Δήμου Πατρέων, Ανδρέα Γιαννόπουλου, δήλωσε τα εξής:

«Ο Μαέστρο Ανδρέας Γιαννόπουλος άφησε ένα βαθύ και ανεξίτηλο ίχνος στην δημοτική μουσική της Πάτρας και ιδιαίτερα, στο έργο της ζωής του, την Μπαντίνα του Δήμου Πατρέων.

Ως γονείς, ως άνθρωποι και ως πολίτες της Πάτρας, του οφείλουμε ευγνωμοσύνη για όσα προσέφερε ως δάσκαλος στα παιδιά μας. Του χρωστάμε την αγάπη που τους δίδαξε για την μουσική και για τον ίδιο τον άνθρωπο.

Γιατί ο Ανδρέας Γιαννόπουλος, υπήρξε πάνω απ’ όλα ένας σπάνιος παιδαγωγός, ένας άνθρωπος που την ποιότητα την έκανε τρόπο ζωής.

Την οδύνη μας για το στερνό κατευόδιο συνοδεύουν τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του και ιδιαίτερα στην λατρεμένη του σύζυγο Νικολέτα και τον μονάκριβο γιο του Ανδρόνικο.

Ο Ανδρέας θα ζει πάντοτε στις καρδιές μας, τις καρδιές των παιδιών που δίδαξε και στους ήχους της μουσικής παιδείας σε κάθε σημείο αυτής της πόλης…».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις