Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: Ματς... κλειδιά για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ευρωλίγκα: Ματς... κλειδιά για Ολυμπιακό...

Με Λαμποράλ Κούτσα και Ρεάλ Μαδρίτης

Ελληνοισπανικές… μάχες περιλαμβάνει η 11η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα δώσουν απόψε πολύ κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης, με Ρεάλ Μαδρίτης και Λαμποράλ Κούτσα αντίστοιχα.

Την αρχή θα κάνει ο Παναθηναϊκός στις 20:00, που θα υποδεχθεί στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Σαφώς και η αποστολή των «πρασίνων» απέναντι στην ομάδα που έχει μόλις μία ήττα στην φάση των «16» δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου εύκολη, ωστόσο, το «τριφύλλι» είναι υποχρεωμένο να παλέψει με «νύχια και δόντια» για τη νίκη, μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Τυχόν νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα θα μπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

«Μονόδρομος» είναι η νίκη και για τον Ολυμπιακό στη Βιτόρια (22:00). Μετά την εντός έδρας ήττα από την Φενερμπαχτσέ οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 2η θέση, που δίνει μεν το πλεονέκτημα έδρας στους προημιτελικούς, ωστόσο για να μείνουν εκεί οφείλουν να πάρουν το «διπλό» επί της Λαμποράλ, που δίνει μάχη για να προκριθεί (μετράει 4 νίκες και 6 ήττες).

Η πειραϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Λαμποράλ Κούτσα χωρίς τρεις παίκτες. Η πιο ηχηρή απουσία είναι αυτή του Βασίλη Σπανούλη, που συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατό του, ενώ επίσης νοκ άουτ έχουν τεθεί και οι επίσης τραυματίες, Πετγουέι και Τσαϊρέλης.

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports