Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έπιασε το όριο για το Ταλίν ο Ντεντόπουλος

Έπιασε το όριο για το Ταλίν ο Ντεντόπουλος

Πολύ καλές επιδόσεις σημείωσαν οι Πατρινοί αθλητές στο μίτινγκ βάδην

Ο Ζαχαρίας Τσακουδάκης βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων στα 10χλμ βάδην με 41.38, επίδοση που του έδωσε την πρώτη θέση στην απόσταση και το εισιτήριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων. Ο αθλητής του Ναπολέων Κεφαλόπουλου άφησε στην ιστορία το 41.43, που κατείχε ο ίδιος από τις 13/10/2013.

Στην ίδια απόσταση ο αθλητής της Ολυμπιάδας Σάββας Κραβαριώτης ήταν 5ος με 43.42, πολύ κοντά στο όριο (43.30) συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός της κατηγορίας, που θα γίνει στην Σουηδία.

Σε καλή κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, που κατέλαβε την 5η θέση στα 20χλμ βάδην με 1.22.43 και έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.

Σπουδαία στιγμή η σημερινή και για τον Κώστα Ντεντόπουλο τον αθλητή της Ντίνας Μπορνιβέλη, που με 1.26.44 στα 20χλμ βάδην, σημείωσε όριο για το  Ευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα Νέων.

Μια ανάσα απο το όριο για το Παγκόσμιο του Πεκίνου βρέθηκε η Αντιγόνη Ντρισμπίωτη , που ήταν έκτη με 1.33.51 πολύ κοντά στο 1.33.30, που είναι η επίδοση που θα της δώσει το εισιτήριο για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Στην ίδια απόσταση η Σπυριδούλα Σταύρου σημείωσε 1.45.32.

Στα 10χλμ βάδην η κορασίδα Αθανασία Βαίτση τερμάτισε σε 49.47 και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ η πατρινή Σοφία Αλικανιώτη πέτυχε ατομικό ρεκόρ με 54.51.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports