Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Προκηρύχθηκαν τα πρωταθλήματα Σκάκι - Δείτε τις διοργανώσεις

Πάτρα: Προκηρύχθηκαν τα πρωταθλήματα Σκά...

Και τις ημερομηνίες

Η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου προκηρύσσει το 13o Ομαδικό Πρωτάθλημα και το 27o Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών Μαθητριών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στις  21 και 22 Μαρτίου 2015 αντίστοιχα,  στο ξενοδοχείο Porto Rio.

 

Στα πρωταθλήματα μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι μαθητές των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) των νομών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας και Κεφαλληνίας.

 

Στο ατομικό ο κάθε μαθητής συμμετέχει στο πρωτάθλημα της τάξης τους. Οι πρώτοι κάθε τάξης προκρίνονται να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ερέτρια από 4-6/4/2015.

 

Στο ομαδικό πρωτάθλημα οι ομάδες αποτελούνται από 4 μαθητές (υποχρεωτικά τουλάχιστον 1 κορίτσι και δυνατότητα για προσθήκη μέχρι 2 αναπληρωματικών) του ιδίου σχολείου. Κάθε ομάδα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της εκπαιδευτικής της βαθμίδας (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο). Οι πρώτες ομάδες κάθε βαθμίδας προκρίνονται στο πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα στην Ερέτρια.

 

Οι μαθητές μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικότερα και να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΠ (www.essp.gr) μέχρι την Πέμπτη 19/3/2015. (Λόγω περιορισμένου χώρου η ΕΣΣΠ θα δεχτεί μέχρι 550 δηλώσεις. Θα τηρηθεί  χρονολογική σειρά αποστολής της δήλωσης).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports