Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: Δοκιμασία για τον Ολυμπιακό με την Μάλαγα στο ΣΕΦ

Ευρωλίγκα: Δοκιμασία για τον Ολυμπιακό μ...

Στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της φάσης των "16"

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Παρασκευής (27/2, 21:45, NEΡΙΤ) κόντρα στη Μάλαγα στο ΣΕΦ, για την 8η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.

Με αυτό το ματς ξεκινά ο δεύτερος γύρος του ομίλου, στον οποίο οι Πειραιώτες βρίσκονται στην πρώτη θέση μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (με ρεκόρ 6 νίκες και 1 ήττα).

O άτυχος Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε με γαστρεντερίτιδα τις τελευταίες μέρες (είχε εμετούς και διάρροια), βγήκε από το νοσοκομείο στο οποίο και νοσηλεύτηκε (έβαλε ορούς, καθώς ο οργανισμός του είχε εξαντληθεί) και προπονήθηκε μαζί με την ομάδα την Πέμπτη (26/2) στο ΣΕΦ. Αισθάνεται καλύτερα, ακολούθησε μέρος του προγράμματος, αλλά δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και η συμμετοχή του στο ματς κόντρα στη Μάλαγα χαρακτηρίζεται αμφίβολη.

Η παρουσία του Έλληνα πάουερ-φόργουορντ στη δωδεκάδα θα αποφασιστεί ανήμερα της αναμέτρησης, αλλά το πιθανότερο πάντως είναι να βρεθεί στην αποστολή των ερυθρολεύκων, παίζοντας για όσο χρειαστεί και όσο αντέξει. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ταλαιπωρήθηκε με ελαφρά ίωση τις τελευταίες μέρες την οποία και ξεπέρασε, αλλά δεν υπάρχει πιθανότητα να λάβει μέρος στο παιχνίδι, καθώς όπως δήλωσε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος "βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής και ακόμη μαθαίνει την φιλοσοφία της ομάδας σε άμυνα και επίθεση".

Μπορεί ο Ολυμπιακός να βρίσκεται σε φόρμα, να παίζει καλό μπάσκετ και να έχει σημειώσει μεγάλες νίκες εντός και εκτός έδρας, όντας πρώτος τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στον όμιλο του στο TOP-16 της Euroleague, αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν... χαλαρώνει. Απαιτεί απ' όλους σοβαρότητα, προσπάθεια και απόλυτη συγκέντρωση στις προπονήσεις της ομάδας. Κάθε ίχνος εφησυχασμού "απαγορεύεται".

Στον Ολυμπιακό δεν υποτιμούν την Μάλαγα, παρά το γεγονός πως είναι τελευταία στον όμιλο τους με μόλις μία νίκη και έξι ήττες, την χαρακτηρίζουν επικίνδυνη ομάδα και θα αντιμετωπίσουν το ματς με την δέουσα σοβαρότητα, ώστε να σημειώσουν την έβδομη νίκη τους στο γκρουπ, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον όμιλο που δίνει το πολύτιμο πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της Euroleague.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports