Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ολοκληρώθηκε το κυβερνητικό συμβούλιο με το βλέμμα στις Βρυξέλλες – Επιφυλάξεις από υπουργούς για τη λίστα των μεταρρυθμίσεων

Ολοκληρώθηκε το κυβερνητικό συμβούλιο με...

Αρκετοί ζήτησαν διευκρινήσεις

Με την προσοχή στραμμένη στην τηλεδιάσκεψη του Eurogroup, όπου αυτή την ώρα συζητούνται οι προτάσεις μεταρρυθμίσεων της Ελλάδας, συνεδρίασε νωρίτερα το κυβερνητικό συμβούλιο. Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή η συζήτηση που έγινε στη συνεδρίαση ήταν εποικοδομητική.

Κατά τη συζήτηση διατυπώθηκαν επί μέρους επιφυλάξεις. Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εξέφρασε αντιρρήσεις, ενώ προηγουμένως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ενημέρωσαν τα μέλη του οργάνου, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις και τη σύνταξη της λίστας.

Αρκετοί υπουργοί έθεσαν διευκρινιστικές ερωτήσεις στους Τσίπρα και Βαρουφάκη, ενώ κατά τη συζήτηση έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις προτεραιότητες της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα και το νομοθετικό έργο που ακολουθεί.

Η κυβέρνηση αναμένει πρώτα την ψήφιση της συμφωνίας από τα κοινοβούλια των κρατών-μελών της ΕΕ και στη συνέχεια θα αποφασιστεί η διαδικασία στο ελληνικό κοινοβούλιο, είπε η ίδια κυβερνητική πηγή.

Διαβάστε επίσης:

Σε εξέλιξη η τηλεδιάσκεψη του Eurogroup – Όλη η επιστολή του Βαρουφάκη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις