Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο Ελλάδας: Αναβλήθηκε η ρεβάνς ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας: Αναβλήθηκε η ρεβάνς ΑΕΚ...

Την ίδια μέρα θα γίνει ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα

Η ΕΠΟ ανέβαλε τον αγώνα ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, που αρχικώς είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου.

Η Επιτροπή Κυπέλλου ενημέρωσε τις δύο ΠΑΕ ότι ο ορισμός της αναμέτρησης για την προαναφερόμενη ημερομηνία δεν είναι εφικτός για λόγους ασφαλείας, μετά από σχετικό έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας και λόγω της διεξαγωγής στο ΟΑΚΑ την ίδια ημέρα του αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο αγώνας θα ορισθεί στο μέλλον με νεότερο έγγραφο της Επιτροπής Κυπέλλου. Η Επιτροπή ενημέρωσε τις ΠΑΕ ότι «μετά από την αρνητική απάντηση της Super League, σε σχετικό ερώτημα της Ομοσπονδίας, για μετάθεση του αγώνα Πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης της 2/3/2015, αδυνατεί να ορίσει τον αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη 4/3/2015».

Η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση της ΑΕΚ, η οποία εκφράστηκε με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο ορισμός της ρεβάνς του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αφού πρώτα εξελίχθηκε σε μείζον ζήτημα από τις διοργανώτριες αρχές τελικά αποφασίστηκε να αναβληθεί επ’ αόριστον. Γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή τι μαγειρευόταν.

Μια απλή λύση που θα μπορούσε να δοθεί σε ένα λεπτό «μαγειρεύτηκε» μέρες ολόκληρες, έγιναν συσκέψεις επί συσκέψεων για να αποφανθούν στο τέλος το προαποφασισμένο εξ αρχής! Απόφαση – σκάνδαλο και ντροπή για όλους αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Που αποφασίζουν χωρίς αξιοκρατία και ισονομία για τα πάντα. Για τα πιο απλά που γίνονται περίπλοκα με σκοπό την εξυπηρέτηση μόνο του ενός όταν στο παρελθόν και η ΑΕΚ αλλά και άλλες ομάδες πρόσφατα μετά από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους έχουν ακολουθήσει τροποποιήσεις στα προγράμματα των αγώνων τους στις εγχώριες διοργανώσεις για να βρεθεί λύση.

Που δε σέβονται τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας από όλα τα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό που από την πρώτη στιγμή της κλήρωσης έχουν κλείσει τα εισιτήριά τους για να βρεθούν στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Ο αγώνας θα οριστεί κάποτε και θα περιμένουμε το νέο επεισόδιο! Και ένα ερώτημα προς τη νέα ηγεσία του Αθλητισμού σε σχέση με τις σωστές πρωτοβουλίες που πήρε τις οποίες εγκρίνουμε απόλυτα με σκοπό την πάταξη της βίας και της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο.

Τελικά ποιος υποκινεί τη βία όταν μια ομάδα υφίσταται καταφανέστατη αδικία σε όφελος μιας άλλης;».

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports