Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βγάλτε πάλι απο τη ντουλάπα γάντια και σκούφο - "Βουτιά" του υδράργυρου απο αύριο

Πάτρα: Βγάλτε πάλι απο τη ντουλάπα γάντι...

Επιστρέφει η παγωνιά...

Η παγωνιά επιστρέφει τις επόμενες ώρες στην Δυτική Ελλάδα, με τον υδράργυρο να κάνει βουτιά μετά το ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τα μέχρι ώρας μετεωρολογικά στοιχεία στην Πάτρα απο αύριο ο υδράργυρος θα σημειώσει κάθετη πτώση, με τη μέγιστη τιμή του το μεσημέρι να δείχνει την Τρίτη μόλις 12 βαθμούς και την Τετάρτη δεν θα ξεπεράσει τους 7!

Την Πέμπτη το μεσημέρι το θερμόμετρο θα δείχνει επίσης 7 βαθμούς αλλά η θερμοκρασία που θα αισθανόμαστε θα είναι μόλις 4 βαθμοί.

Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποιεί για πυκνές χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας απο αύριο Τρίτη.

Χιονοπτώσεις σύμφωνα με τις έκτακτες προειδοποιήσεις, θα πέφτουν από τα ξημερώματα ως και αργά το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης 17/2/2015, σε όλα τα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και της ανατολικής Θεσσαλίας, ενώ πιο τοπικού χαρακτήρα θα είναι οι χιονοπτώσεις στην υπόλοιπη δυτική και ανατολική Μακεδονία και στην υπόλοιπη Θεσσαλία.

Χιονοπτώσεις με μέτρια ένταση θα πέσουν και σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς με χαμηλό υψόμετρο, περίπου από τα 200-300 μέτρα και υψηλότερα.
Πυκνές χιονοπτώσεις θα πέσουν στη Θεσσαλονίκη και πολύ πιθανότατα και στα βόρεια προάστια της Αθήνας την Τετάρτη...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις