Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τ. Γεωργακόπουλος: Κύριε Κατσιφάρα φτιάξτε το δρόμο στην Καλλιθέα πριν θρηνήσουμε θύματα

Τ. Γεωργακόπουλος: Κύριε Κατσιφάρα φτιάξ...

Έστειλε στον Περιφερειάρχη σχετική επιστολή

Την αποκατάσταση του οδοστρώματος στην Καλλιθέα όπου οι κακοτεχνίες μπορούν δυνητικά θα προκαλέσουν θύματα, ζητά με επιστολή του προς του Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ερυμάνθου κι Εκπρόσωπος Δημοτικής Κίνησης ''ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τον ΕΡΥΜΑΝΘΟ'', Τάκης Γεωργακόπουλος.

Αναλυτικά αναφέρει:

"Κύριε περιφερειάρχη, για μία ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες και δυνητικά θύματα της κακοτεχνίας του δρόμου στην περιοχή Καλλιθέα από τον οποίο διέρχονται καθημερινά χιλιάδες αυτοκίνητα από και προς την Πάτρα.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι από αυτό το σημείο η διέλευση και των κατοίκων της περιοχής Ερυμάνθου οι οποίοι εξ αιτίας της έντονης ανωμαλίας που παρουσιάζει και πάλι το οδόστρωμα, κινεύουν να υποστούν ατύχημα ή και να καταστρέψουν τα αυτοκίνητά τους.

Αυτή η διαχρονική πλημμέλεια της περιφέρειας στην αποκατάσταση του οδοστρώματος με την διενέργεια των απαραίτητων τεχνικών έργων εγκυμονεί γενικότερα κινδύνους για όλα τα διερχόμενα οχήματα και θωρούμε πώς η ΠΔΕ πρέπει να μεριμνήσει άμεσα προκειμένου να δοθεί μια οριστική κατασκευαστική λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα του δρόμου ώστε να μην κινδυνεύουν ζωές ανθρώπων αλλά και βλάβες των διερχόμενων αυτοκινήτων.

Παρακαλούμε όπως προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που αναλογούν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις