Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

To "ευχαριστώ" του Απόλλωνα στους φιλάθλους του

To "ευχαριστώ" του Απόλλωνα στ...

Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του

Με ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας ευχαριστεί τους φιλάθλους του που έδωσαν βροντερό παρών στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την περασμένη Δευτέρα:

"Η ΚΑΕ Απόλλων Carna ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του αθλητικού κέντρου και στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την 14η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Αφενός γιατί γέμισαν το γήπεδο και αφετέρου για τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο υποστήριξαν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Carna. Η στήριξη των φιλάθλων ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τις αγωνιστικές προσπάθειες της ομάδας.

Γι’ αυτό το λόγο, θέλουμε δίπλα μας το φίλαθλο κόσμο της Πάτρας σε όλα τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει ο Απόλλων Carna, στην προσπάθεια που κάνει για την εκπλήρωση των φετινών αγωνιστικών στόχων του. Περιμένουμε από τους φιλάθλους μας να γεμίσουν τις κερκίδες, όπως κάνουν πάντα, για να συμπαρασταθούν θερμά στην ομάδα μας".

Επίσης ο Απόλλωνας ευχαριστεί: "Ο Απόλλων Πάτρας ευχαριστεί θερμά τα ζαχαροπλαστεία Λοτσάρη για την ευγενική προσφορά της βασιλόπιτας στην ετήσια γιορτή του Συλλόγου για την έναρξη της νέας χρονιάς.

Από την πλευρά μας ευχόμαστε στην επιχειρηματική οικογένεια των ζαχαροπλαστείων Λοτσάρη υγεία και προκοπή. Επιθυμία μας είναι να συνεχιστεί στο μέλλον η συνεργασία του Απόλλωνα με τα ζαχαροπλαστεία Λοτσάρη, τα οποία έχουν δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με την κοινωνία και τους καταναλωτές".

O "μαχητικός" Απόλλωνας ηττήθηκε με 56-67 από τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports