Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πατρινός μουσικός Ανδρέας Διονυσόπουλος επέστρεψε με νέο single, το "Παράθυρο στο φως"

Ο Πατρινός μουσικός Ανδρέας Διονυσόπουλο...

Οι στίχοι είναι του γνωστού Ζακυνθινού μουσικού δημιουργού Διονύση Γιατρά

Ένα νέο τραγούδι  κυκλοφόρησε από τον Πατρινό τραγουδιστή Ανδρέα Διονυσόπουλο που έρχεται να μας θυμίσει ότι οι καλές φωνές ποτέ δεν ''σβήνουν'' όσα χρόνια και να περάσουν!

Ο Ανδρέας Διονυσόπουλος συστήθηκε για 1η φορά στο μουσικό κοινό με το άλμπουμ «Θα δεις που θα σ’ αρέσει».  Την μουσική του καριέρα ακολούθησαν πολλές ακόμα επιτυχίες όπως τα κομμάτια «Εσύ αδιάφορα», «Γιατί σε θέλω», «Άπιαστα όνειρα» κ.α. ενώ ιδιαίτερη επιτυχία γνώρισε ο δίσκος «Καρναβάλι όλε», τα τραγούδια του οποίου ξεσηκώνουν ακόμα σήμερα τον κόσμο όταν ακούγονται.

Ύστερα από ένα μουσικό διάλειμμα στην καριέρα του ο Ανδρέας Διονυσόπουλος επιστρέφει με το νέο και πολλά υποσχόμενο single με τίτλο «Παράθυρο στο φως». Ένα τραγούδι ευχάριστο και αισιόδοξο που προτρέπει τους ακροατές να σκεφτούν ότι      « …σαν να πέρασε για λίγο η μπόρα , σαν να έγινε μπλε ο ουρανός».

Μία παραγωγή με  μουσική και ενορχήστρωση του Ανδρέα Διονυσόπουλου και στίχους του Διονύση Γιατρά, ο οποίος έχει για χρόνια δουλέψει σε μαγαζιά της Πάτρας και πιο τελευταία έχει για μόνιμη καλλιτεχνική του έδρα την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ζάκυνθο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight