Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Παναγιώτης Λαλιώτης - Η Ν.Δ. «ποντάρει» στον ψυχολογικό εκβιασμό

Παναγιώτης Λαλιώτης - Η Ν.Δ. «ποντάρει» ...

Ο κ. Λαλιώτης μιλά για ψυχολογικό εκβιασμό των πολιτών που ασκεί η κυβέρνηση και ο Αντώνης Σαμαράς

Ψυχολογικό εκβιασμό των πολιτών ασκεί η κυβέρνηση και ο Αντώνης Σαμαράς, με σκοπό να υφαρπάξει την ψήφο τους. Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ (Ανεξάρτητων Ελλήνων), Παναγιώτης Λαλιώτης, με αφορμή την αίτηση των τεσσάρων συστημικών ελληνικών τραπεζών στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) για τη χορήγηση ρευστότητας, μέσω του έκτακτου μηχανισμού (Emergency Liquidity Assistance - ELA).

«Πρόκειται για ένα ακόμη επικοινωνιακό τρικ της κυβέρνησης, η οποία βρίσκεται σε σύγχυση επειδή τελειώνουν τα ψωμιά της. Ξεδιάντροπα κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό, αφού δεν είναι δυνατόν οι δήθεν “πρωταθλήτριες” ελληνικές τράπεζες των ευρωπαϊκών stress tests τέσσερις μήνες μετά να προσφεύγουν στον ELA. Τι έγινε μέσα σε τέσσερις μήνες; Συνεπώς ή τότε μας κορόιδευαν ή τώρα. Άλλωστε η εκροή των καταθέσεων που επικαλούνται οι τράπεζες οφείλεται κατά κύριο λόγο, στην υπερφορολόγηση που έχει επιβληθεί στους Έλληνες πολίτες, με αποτέλεσμα να σηκώνουν ό,τι τους έχει απομείνει.», τόνισε ο κ. Λαλιώτης.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των Ανεξάρτητων Ελλήνων καλεί τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη σε όσους ευθύνονται για το κατάντημά μας και να στηρίξουν με την ψήφο τους, τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως αντίβαρο στη συγκρότηση πολυκομματικής κυβέρνησης μετά τις 25 Ιανουαρίου, αλλά και ως ανάχωμα στο ΣΥΡΙΖΑ, διασφαλίζοντας την άσκηση πατριωτικής εξωτερικής πολιτικής και τις θεμελιώδεις σχέσεις εκκλησίας- κράτους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015