Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Β. Γκολφινόπουλος: Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Απόλλωνα Πάτρας

Β. Γκολφινόπουλος: Στην κοπή της Πρωτοχρ...

Ο υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι εξέφρασε το θαυμασμό του για το πολυμετοχικό σχήμα

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Απόλλωνα Πάτρας παραβρέθηκε ο υποψήφιος Bουλευτής Αχαΐας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, Βασίλης Γκολφινόπουλος.

Ο υποψήφιος Βουλευτής ενημερώθηκε από ανθρώπους της διοίκησης για το μοντέλο οργάνωσης και λειτουργίας του Συλλόγου, το οποίο είναι πρωτοπόρο σε όλη την Ελλάδα.

Ο Β. Γκολφινόπουλος (στη φωτογραφία με τον αντιπρόεδρο του Απόλλωνα, Άγγελο Κάνιστρα) εξέφρασε το θαυμασμό του για το πολυμετοχικό σχήμα που έχει υιοθετήσει ο Απόλλων και για το γεγονός ότι αποτελεί την μοναδική αθλητική εταιρεία λαϊκής βάσης στη χώρα.

Επεσήμανε ότι ο Απόλλων πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους αθλητικούς συλλόγους και σωματεία, καθώς εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και μέσω αυτού κατάφερε αφενός να εκσυγχρονίσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του και αφετέρου να τις αναβαθμίσει ενεργειακά, με αποτέλεσμα να είναι φιλικές στο περιβάλλον.

Ο Β. Γκολφινόπουλος είχε την ευκαιρία στη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσει με φίλους και γνωστούς από το χώρο του αθλητισμού της περιοχής μας, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015