Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

"Οργώνει" την Αχαΐα ο Άγγελος Τσιγκρής - Πολυπληθής συγκέντρωση φίλων του στο Ρίο

"Οργώνει" την Αχαΐα ο Άγγελος ...

Οι πολίτες διατύπωσαν την ανάγκη ενδυνάμωσης της φωνής της περιοχής από πρόσωπα που έχουν δώσει εξετάσεις στην κοινωνία

«Οργώνει» τον νομό Αχαϊας ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Άγγελος Τσιγκρής, σε μια προσπάθεια να ακούσει όλο και περισσότερους πολίτες, να καταγράψει προβλήματα και να ιεραρχήσει προτεραιότητες για άμεσες παρεμβάσεις στα θέματα που «καίνε» και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Χθες ο κ. Τσιγκρής παρέστη σε πολυπληθή συγκέντρωση φίλων του στο Ρίο, η οποία έγινε σε πολύ θερμό και ενθουσιώδες κλίμα, καθώς οι συμμετέχοντες του εξέφρασαν την στήριξή τους στον αγώνα που δίνει αλλά και την εμπιστοσύνη  τους στο πρόσωπό του, την πεποίθησή τους ότι θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθεια ανάπτυξης του νομού,  στην προσπάθεια να πάρει η Αχαϊα τη θέση που της αξίζει.

Οι πολίτες διατύπωσαν στον κ. Τσιγκρή την ανάγκη ενδυνάμωσης της φωνής της περιοχής από πρόσωπα που έχουν δώσει εξετάσεις στην κοινωνία, που έχουν επιτυχημένη διαδρομή,  άποψη και δημόσιο λόγο, καθώς, όπως είπαν η εκπροσώπησή της τα τελευταία χρόνια είναι χαλαρή και συγκαταβατική και  όχι διεκδικητική, με αποτέλεσμα η περιοχή να μην έχει ούτε την προσοχή που της αξίζει, ούτε τις ευκαιρίες και τα ειδικά κίνητρα που έχουν άλλες περιοχές της χώρας, στο πλαίσιο μιας ανάπτυξης που μόνο ισόρροπη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Τι αίτημα για νέα πρόσωπα στο Κοιβονούλιο είναι κυρίαρχο για τους πολίτες της Αχαϊας όπως και η εκκαθάριση του πολιτικού σκηνικού από αλεξιπτωτιστές και η ανάγκη να προκριθούν άνθρωποι που εμπνέουν εμπιστοσύνη, προέρχονται από την κοινωνία και όχι από «κέντρα αποφάσεων», από πρόσωπα καθαρά, που λογοδοτούν μόνο στην κοινωνία και παλεύουν μόνο για αυτήν.

"Αυτό το αίτημα της κοινωνίας είναι μια μένα ιερό. Είναι ένα αίτημα ενδεικτικό της ανάγκης εξυγίανσης της πολιτκής ζωής του τόπου μας, ένα αίτημα ανανέωσης όχι μόνο προσώπων αλλά και της εμπιστοσύνης των πολιτών στην πολιτική που έχει κλωνιστεί. Αυτή η σχέση πρέπει να επανακτηθεί για το καλό της δημοκρατίας, για το καλό όλων των πολιτών. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για αυτό" τόνισε ο κ. Τσιγκρής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015