Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Η Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα σε περιοχές της Αχαΐας

Η Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα σε περ...

"Ο λαός ν' αναπνεύσει και η δημοκρατία ν' αναγεννηθεί"

«Πρέπει να στηρίξουμε την κοινωνία, να της δώσουμε νέα ελπίδα και να εργαστούμε πάνω σε ένα νέο προοδευτικό σχέδιο ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα του κάθε πολίτη», υπογράμμισε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Δήμητρα Γεωργακοπούλου- Μπάστα, η οποία βρέθηκε  το πρωί του Σαββάτου στο Μπεγουλάκι Πατρών και έπειτα στη λαϊκή αγορά και συνομίλησε με παραγωγούς, εμπόρους και πολίτες.

«Εδώ χτυπάει η καρδιά της πραγματικής κοινωνίας.

Εδώ βρίσκονται οι άνθρωποι που καθημερινά παλεύουν με τα δεινά που συσσώρευσε η κρίση και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στα προβλήματα με αξιοπρέπεια και θάρρος.

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για να ξεφύγει η χώρα από την παγίδα του χρέους, ώστε ο λαός να αναπνεύσει και η δημοκρατία να αναγεννηθεί» πρόσθεσε η κ. Γεωργακοπούλου – Μπάστα, που ευρισκόμενη μεταξύ πολλών γνωστών και φίλων οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, υπογράμμισε ότι η μόνη της δύναμη είναι οι πολίτες και οι άρρηκτες σχέσεις που έχει δημιουργήσει επί χρόνια με τους πολίτες του νομού.

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα και το βράδυ της Παρασκευής, η Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα περιόδευσε σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας και πιο συγκεκριμένα, στο Μαζαράκι, το Χαϊκάλι και τη Μιτόπολη.

Εκεί, συναντήθηκε με φίλους και παλιούς συναγωνιστές, επιβεβαιώνοντας την άποψη που επικρατεί παντού, ότι το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα είναι ισχυρό στην επόμενη Βουλή, με την Αχαΐα να αποτελεί πυλώνα των δυνάμεων της κεντροαριστεράς που σε λίγο θα κυριαρχούν σε όλη την χώρα.

Οι πολίτες της ευχήθηκαν και εξέφρασαν τη στήριξη τους  στον Γιώργο Παπανδρέου και την ίδια. Η κυρία Δ. Γεωργακοπούλου-Μπάστα τους ευχαρίστησε και τους διαβεβαίωσε ότι εφόσον εκλεγεί, ο μόνος και διαρκής στόχος της θα είναι να συμβάλλει στην αναγέννηση της περιοχής, με προοδευτικό πρόσημο και σύγχρονη αντίληψη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015