Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Στο Αίγιο η Υποψήφια βουλευτής Αχαϊας με το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. Δήμητρα Μπάστα - Γεωργακοπούλου

Στο Αίγιο η Υποψήφια βουλευτής Αχαϊας με...

Στο πλαίσιο της ανοιχτής συνέλευσης αυτοοργάνωσης του ΚΙΔΗΣΟ

Στο Αίγιο βρέθηκε χτες, Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2014, η Δήμητρα Γεωργακοπούλου Μπάστα, όπου πραγματοποιήθηκε, η πρώτη προγραμματισμένη ανοιχτή πολιτική και οργανωτική  συνέλευση αυτό-οργάνωσης, του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Α. Παπανδρέου στην Αιγιάλεια.

Η υποψήφια βουλευτής βρέθηκε από νωρίς στην πόλη του Αιγίου, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με φορείς προκειμένου να ενημερωθεί άμεσα για τα προβλήματα της Αιγιάλειας, ενώ παράλληλα συναντήθηκε με φίλους και συντρόφους, από την ευρύτερη περιοχή.

«Όσοι δεν θέλουν να καταλάβουν, μιλάνε για «διάσπαση».
Εμείς μιλάμε για λύτρωση. Μιλάμε για δημιουργική ρήξη. Μιλάμε για ένα κόμμα Δημοκρατικό, Σοσιαλιστικό, με βάση αρχές και αξίες, οι οποίες εδράζονται στην ανάγκη να φτιάξουμε ένα σοβαρό, προοδευτικό, διαφανές και αποτελεσματικό κράτος….»
ανέφερε η υποψήφια βουλευτής, ενώ συνέχισε λέγοντας «….τα συμφέροντα παραίτησαν τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και όλοι εμείς και εσείς ασφυκτιούσαμε όλο αυτόν τον καιρό σε πολιτικές συντηρητικές της δεξιάς. Είμαστε όλοι εμείς που μείναμε άστεγοι πολιτικά και γίναμε παρατηρητές πολιτικών που έφτασαν μια παράταξη του 45% στο 4%. Εμείς δεν πάμε από την αρχή. Εμείς είμαστε η αρχή. Εκεί αφήσαμε την ταμπέλα και τη νοοτροπία τους και πήραμε την ψυχή μας και φύγαμε! Φύγαμε όλοι εμείς που πιστεύουμε στο Σοσιαλισμό και τη Δημοκρατία! Που πιστεύουμε στην πολιτική του Παπανδρέου γιατί το όνομά του είναι συνυφασμένο από τα γεννοφάσκια του με τη στήριξη των αδυνάτων, τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015