Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα: Γιατί είναι υποψήφια με το ΚΙΔΗΣΟ

Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα: Γιατί ε...

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας της Δήμητρας Γεωργακοπούλου- Μπάστα στην Αχαΐα με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Α. Παπανδρέου

"Αποφασισμένη να δώσω  και αυτή την εκλογική μάχη με φίλους και συντρόφους, συμμετέχω στην πιο κρίσιμη εκλογική μάχη της μεταπολιτευτικής Ελλάδος, με στόχο την ανατροπή, τη γέννηση της ελπίδας και της προοπτικής για τη χώρα και το λαό μας.

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αποφάσισα τη συστράτευση με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Α. Παπανδρέου.

Πολλές φορές στο παρελθόν έχει γίνει λόγος για κλείσιμοτουκύκλου της μεταπολίτευσης, αλλά αυτή τη φορά δεν πρόκειται για ρητορικό σχήμα. Η κρίση χρέους κλείνει με τον πιο δραματικό τρόπο μια περίοδο που προσκόμισε για την Ελλάδα μακροχρόνια δημοκρατική ομαλότητα, κοινωνικές κατακτήσεις αλλά και μοιραίες παθογένειες. Για την ακρίβεια, η κρίση σηματοδοτεί την κατάρρευση ενός ολόκληρου μοντέλου πλασματικής ανάπτυξης, με κύρια χαρακτηριστικά την εγκαθίδρυση των πελατειακών υποδομών, την ψηφοθηρία, την κλεπτοκρατία, τη σπατάλη, τον ανορθολογισμό, την αυθαιρεσία και την ατιμωρησία.

Μαζί με το μοντέλο αυτό, καταρρέει και το ανομολόγητο κοινωνικό συμβόλαιο, ανάμεσα στην άρχουσα τάξη και τα μικρομεσαία στρώματα συμπαρασύροντας και τα συναρτημένα ιδεολογήματα. Το γεγονός ότι κάθε είδους αυθαιρεσία όχι μόνο έμενε ατιμώρητη αλλά επιβραβευόταν και ενίοτε, είχε διαμορφώσει μια νοοτροπία ευκολίας και υπεκφυγής από την κοινωνική ευθύνη, με αποτέλεσμα να ακυρώνει το Κράτος Δικαίου και να αποτρέπει την ανάταση και τη θεμελίωση ενός υγιούς παραγωγικού μοντέλου ανάπτυξης.

Το όραμά μου στηρίζεται στη νέα δόμηση του Σοσιαλιστικού  Κεντροαριστερού χώρου της Ελλάδας. Στην αποκατάσταση των λαθών. Στην αποκάλυψη των γεγονότων.

 

Στην αλλαγή…

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να υπερβεί την κρίση και να ανακάμψει, αν δεν αλλάξει οριστικά και συθέμελα. Πρέπει να δούμε τον κακό μας εαυτό και να συγκρουστούμε με όλα αυτά που μας οδήγησαν έως εδώ.

Η έως τώρα πολιτική μου πορεία, η συνείδησή μου και ο σεβασμός μου σε όλους εκείνους που συμπορευτήκαμε, μου επιβάλουν να υπηρετήσω το αίτημα χιλιάδων Δημοκρατών πολιτών που όλο αυτόν τον καιρό ζητούν να γίνει επιτέλους ένα νέο ξεκίνημα, να γίνει επιτέλους το επόμενο βήμα των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου.

Στο νέο ξεκίνημα, θα είμαι παρούσα στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου, προσχωρώντας στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Και καλώ τους Δημοκράτες, καλώ τις προοδευτικές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας ν’ ανταποκριθούν στην πρόκληση και την πρόσκληση.

 

Να δώσουμε αυτή τη μάχη μαζί.

Μας ενώνουν οι διαχρονικές αξίες της παράταξης.

Να πιάσουμε ξανά το νήμα της Ιστορίας και της Αλλαγής, για τη χώρα.

Πάμε!"

 

 

Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα

Υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας


 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015