Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Δεν έρχεται ο Βενιζέλος στην Πάτρα - Με τη Φώφη Γεννηματά η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ

Δεν έρχεται ο Βενιζέλος στην Πάτρα - Με ...

Στις 17 Ιανουαρίου

Χωρίς την παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιανουρίου στην Πάτρα η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα. Στην συγκέντρωση που θα γίνει στις 19:00 στο ξενοδοχείο Αστήρ θα μιλήσει η Αναπληρώτρια Υπουργός Άμυνας, Φώφη Γεννηματά.

Σε σχετική ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ Αχαΐα, αναφέρονται τα εξής:

"Σήμερα Δευτέρα 12 Ιανουαρίου συνεδρίασε η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ Αχαΐας στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Αγίου Ανδρέου 52, παρουσία του πρώην Βουλευτή και υποψήφιου Βουλευτή Ηλείας Γιάννη Κουτσούκου.

Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο Αχαΐας, το οποίο είναι μίγμα έμπειρων και νέων στελεχών- αγωνιστών του ΠΑΣΟΚ. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 11 υποψήφιους οι 6 είναι κάτω των 40 ετών. Παρούσα ήταν και η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, Κατερίνα Σολωμού.

Επίσης αποφασίστηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Αστήρ στις 19:00, με κεντρική ομιλήτρια την Αναπληρώτρια Υπουργό Άμυνας, Φώφη Γεννηματά.

Παρευρέθηκαν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής καθώς και πλήθος στελεχών μεταξύ των οποίων οι Καράβολας Ανδρέας , Κατσικόπουλος Δημήτρης, Σκαμνάκης Δημήτρης, Τζανάκος Νίκος, Πεφάνης Δημήτρης, Παπαδόπουλος Σπύρος, Παπαγεωργίου Μαρία, Μπερερής Δημήτρης, Μάλλιος Παναγιώτης, Χαρισιάδης Κώστας, Δημακόπουλος Δημήτρης, Ελευθεριάδης Γιώργος , Παπαβασιλόπουλος Φώτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015