Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Συνάντηση του Άγγελου Τσιγκρή με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο

Συνάντηση του Άγγελου Τσιγκρή με τον Μητ...

"Να συνεισφέρουμε στον αγώνα για τη δημιουργία μίας κοινωνίας ουσίας, μίας κοινωνίας περιεκτικής και αληλλέγγυας"

«Στις μέρες μας, που η χώρα αναζητάει μια νέα πορεία βασιμένη στα γερά θεμέλια του ρεαλισμού και της εξυγίανσης σε όλους τους τομείς, της απαλλαγής από όσα μας οδήγησαν σε περιπέτειες και της οικοδόμησης  μιας νέας προοοτικής για την ευημερία όχι μόνο των αριθμών αλλά και  των ανθρώπων, Εκκλησία και πολιτική έχουν μια κοινή συνισταμένη: να βοηθήσουν στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας με κατεύθυνση τον άνθρωπο, στη βάση σχέσεων  εμπιστοσύνης, ειλικρίνιας και διαλόγου.

Να συνεισφέρουμε ο κάθένας από το δικό του χώρο και σε αγαστή συνεργασία, στον αγώνα για τη δημιουργία  μίας κοινωνίας ουσίας, μίας κοινωνίας περιεκτικής και αληλλέγγυας, που στην πρώτη θέση των ιεραρχημένων προτεραιτήτων της θα έχει τους πολίτες που δοκιμάζονται περισσότερο».

Αυτά δήλωσε ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας κ. Άγγελος Τιγκρής αμέσως μετά την συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί  με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιο.

Κατά την διαρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και θερμό κλίμα, καθώς οι πνευματικές σχέσεις που τους συνδέουν είναι  παλιές και εγκάρδιες, ο υποψήφιος βουλευτής ζήτησε και έλαβε την ευχή του  Μητροπολίτη για δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα των εκλογών αλλά και στον αγώνα για την Αχαϊα που αξίζει μια θέση πρωταγωνιστική στην διαδικασία ανάπτυξης της χώρας.

Η συζήτηση περιεστράφη και γύρω από θέματα τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, με έμφαση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην  καθημερινότητά τους και στους πιθανούς τρόπους αντιμετώπισής τους.

«Η Εκκλησία και η Πολιτεία πορεύονται μαζί και συνεργάζονται για το καλό όλων» τόνισε ο κ. Τσιγκρής ο οποίος χαρακτήρισε  ανεκτίμητο το έργο της Εκκλησίας στην  στήριξη της κοινωνίας, στην συνοχή της, και στην διατήρηση της πίστης,  του ηθικού, και της ελπίδας των ανθρώπων στις δύσκολες ώρες που περάσαμε και που όλοι πιστεύουμε ότι πλέον αποτελούν παρελθόν καθώς η χώρα βγαίνει από την τρικυμία και κοιτάζει ξανά μπροστά στον ορίζοντα».

Ο κ.κ. Αμβρόσιος  εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η κάλπη θα αναδείξει τους άξιους και τους καθαρούς, αυτούς που έχουν παλέψει για τους πολίτες και αξίζουν την επιβράβευσή τους.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015