Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κούγιας σε Μονεμβασιώτη: "Θα σου υποβάλλω μήνυση"

Κούγιας σε Μονεμβασιώτη: "Θα σου υπ...

Η κόντρα με τον Απόλλωνα συνεχίζεται

Με προσωπική του δήλωση ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας, απάντησε στον μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για τα όσα έχει δηλώσει μετά τον αγώνα με την Παναχαϊκή. Αναλυτικά ο Κούγιας δήλωσε:

«Διάβασα τα όσα έγραψες και επειδή σε γνωρίζω πολλά χρόνια πρώτα πρώτα θα σου κάνω μια διαβεβαίωση και μετά θα σου κάνω μια ερώτηση. Σε διαβεβαιώνω για τα όσα δήλωσες θα σου υποβάλλω μήνυση την οποία δεν θα ανακαλέσω και θα σου κάνω και αγωγή ζητώντας αποζημίωση την οποία θα πληρώσεις.

Σε ρωτάω όμως να μου απαντήσεις δημόσια τον Γιδόπουλο με ό,τι σηματοδοτεί η παρουσία του στο ποδόσφαιρο γιατί τον έχεις στον Απόλλωνα, τον Λεβεντογιάννη με ό,τι σηματοδοτεί η παρουσία του στο ποδόσφαιρο γιατί τον έχεις στον Απόλλωνα, τον Τσέλιο με ό,τι σηματοδοτεί η παρουσία του στο ποδόσφαιρο γιατί τον έχεις στον Απόλλωνα, τον Κοτταρά με ό,τι σηματοδοτεί η παρουσία του στο ποδόσφαιρο γιατί τον έχεις στον Απόλλωνα, τον Νίκο τον Ζαφειρόπουλο γιατί τον έχεις στον Απόλλωνα, τον Μυροφορίδη γιατί τον έχεις στον Απόλλωνα;

Έχουν καμία σχέση όλοι αυτοί με τον Απόλλωνα Σμύρνης; Τι προσφέρουν; Έχουν καμία σχέση με το προσκήνιο του ποδοσφαίρου;

Πώς διαβεβαιώνει ο Βοσνιάδης ο μόνιμος παρτενέρ του Μυροφορίδη και του Ζαφειρόπουλου ότι θα πάτε οπωσδήποτε στα play-off όταν η ομάδα σου δεν έχει κάνει καμία καλή εμφάνιση και δεν έχει κερδίσει ούτε ένα ντέρμπι; Αυτά και δεν πρόκειται να επανέλθω με αυτό το θέμα κάνοντας μόνο μία παρατήρηση.

Δυστυχώς με εσένα επαληθεύεται η ρήση ότι την αληθινή προσωπικότητα των ανθρώπων την δείχνει η διάρκεια και ο χρόνος και όχι οι πρώτες εντυπώσεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports