Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

O Κανελλόπουλος πρώτος στο 6ο Πρωτάθλημα Επαγγελματικών Τάξεων

O Κανελλόπουλος πρώτος στο 6ο Πρωτάθλημα...

Στο σκάκι

O Παναγιώτης Κανελλόπουλος με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες πήρε την πρώτη θέση στο 6ο Πρωτάθλημα Επαγγελματικών Τάξεων που διεξήχθη 27 και 28 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Rion Beach.

Συμμετείχαν συνολικά 40 σκακιστές στο ισχυρότερο ίσως Πρωτάθλημα Επαγγελματικών Τάξεων μέχρι σήμερα, ενώ για πρώτη φορά σε τοπικό τουρνουά της Πάτρας, με την επίβλεψη του σκακιστή του Προμηθέα Χρήστου Τρανώρη, πραγματοποιήθηκε απευθείας μετάδοση της πρώτης σκακιέρας των αγώνων στην ιστοσελίδα μας.

Στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης ισοβάθμησαν τρεις σκακιστές με 5,5 βαθμούς. Ο Παρασκευάς Δεληγιάννης που προηγείτο σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά αλλά έχασε την καθοριστική τελευταία παρτίδα από τον Κανελλόπουλο και περιορίστηκε στο αργυρό μετάλλιο, ο Χρύσανθος Πούντζας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, και ο Γιώργος Καραμαλής που κατετάγη τέταρτος. Μεγάλη μάχη έγινε και για τις πρώτες θέσεις στην ομαδική βαθμολογία.

Πάνω στο νήμα πρώτευσε η ομάδα των μηχανικών με 18,5 βαθμούς, αποτελούμενη από τους Πούντζα, Καραμαλή, Μασούρο και Παναγιωτόπουλο Λεωνίδα του Κωνσταντίνου. Στη δεύτερη θέση με μισό μόλις βαθμό λιγότερο (18) η ομάδα των επαγγελμάτων υγείας αποτελούμενη από τους Δεληγιάννη, Τζότζολη, Μωραϊτη και Κατσιγιάννη. Στην Τρίτη θέση με 17,5 βαθμούς η ομάδα των ιδιωτικών υπάλληλων αποτελούμενη από τους Κουτσίδη, Χαράρη, Χριστόπουλο Γιάννη και Κουρβέλα Λάζαρο. Στην σύντομη τελετή λήξης βραβεύτηκαν οι νικητές του τουρνουά από τον πρόεδρο του Προμηθέα Βαγγέλη Λιόλιο.

Τις απονομές στις ομαδικές βραβεύσεις έκανε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Rion Beach, Χρήστος Νικολάου, ο κ. Γιώργος Γκανιάτσος που ήρθε από την Αθήνα για δεύτερη χρονιά με την ομάδα του ΠΚΕ ΟΤΕ στο τουρνουά μας, και το μέλος του ΔΣ της ΕΣΣΠ και εκπρόσωπος της ομάδας του Αγρινίου Χαράλαμπος Τζότζολης.

Στον Μιχάλη Κουτσίδη απένειμε τιμητική πλακέτα ο γενικός γραμματέας του Προμηθέα, Παντελής Αθανασίου, για την πολύχρονη προσφορά του στο σκάκι της περιοχής, ενώ εκ μέρους της ΕΣΣΠ ο ταμίας της, Στάθης Μακρίδης βράβευσε τον Χρύσανθο Πούντζα, τον ισχυρότερο σκακιστή που έχει αναδείξει η Πάτρα, πρώην πρωταθλητή Ελλάδος και μέλος της εθνικής Ελλάδος.

Ο Προμηθέας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Χρήστο Νικολάου για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας των αγώνων. Όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο http://www.chess-results.com/tnr154647.aspx?lan=1&art=4&fed=GRE&wi=821

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports