Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκη ανάσα του Εργοτέλη, ισόπαλο το Αθηναϊκό ντέρμπι

Νίκη ανάσα του Εργοτέλη, ισόπαλο το Αθην...

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της Κυριακής στη Σούπερ Λιγκ

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε και για τον Αστέρα Τρίπολης ήταν αρκετά... βαριά αυτή που είχε "χτιστεί" με αντίπαλο την Ξάνθη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν 2-0 και πανηγύρισαν την πρώτη εντός έδρας νίκη τους απέναντι στους Ακρίτες, φτάνοντας τους 28 βαθμούς, την ώρα που η ομάδα του Λουτσέσκου έμεινε στους 24.

Δυο γκολ-καρμπόν πέτυχαν οι Αρκάδες με τους Γιαννιώτα (7') και Μάσα (58') από ισάριθμα διωξίματα των Σανκαρέ και Μουκάμ, που κατέληξαν να είναι... ασιστ για τους δυο σκόρερ της ομάδας του Στάικου Βεργέτη, που επανήλθε στις νίκες μετά την ισοπαλία στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό. Η Ξάνθη μπήκε στο ματς με την... βοήθεια του Κουκουλάκη, ο οποίος είδε χέρι του Μουκάμ στο 80', το οποίο δεν φαίνεται να υπάρχει, με τον Κλέιτον να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα.

Χωρίς προπονητή και με τον ένα παίκτη μετά τον άλλο να πηδάει από το καράβι, η ομάδα του Εργοτέλη πήρε παλικαρίσια νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και κρατήθηκε ζωντανή στο κόλπο της παραμονής. "Χρυσός" σκόρερ ο Γιουσούφ, ο οποίος πέτυχε ένα εντυπωσιακό τέρμα με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Το παιχνίδι είχε πολλά νεύρα, όμως δεν έγινε σε κανένα σημείο αντιαθλητικό.

Από ένα βαθμό πήραν στην Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και Ατρόμητος. Οι δυο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ενώ τα τέσσερα γκολ δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο. Το παιχνίδι είχε τρεις πρωταγωνιστές. Τους Κολοβό, Ναπολεόνι που πέτυχαν από δυο τέρματα και τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος στα 38 έχει ακόμα μπάλα μέσα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports