Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Συνελήφθησαν τέσσερις ΡΟΜΑ που εμπλέκονται σε δεκάδες διαρρήξεις

Ηλεία: Συνελήφθησαν τέσσερις ΡΟΜΑ που εμ...

Σπείρα Καλαματιανών ρήμαζε την περιοχή

Μια σπείρα ΡΟΜΑ από την Καλαμάτα, φέρεται να εμπλέκεται σε περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών το τελευταίο τρίμηνο στην Ηλεία.

Τα μαζικά κρούσματα είχαν θορυβήσει τις Αρχές που έβλεπαν πίσω από αυτές τις περιπτώσεις πως δεν επρόκειτο για μεμονωμένα περιστατικά αλλά και πιθανότατα οι δράστες δεν ήταν κάτοικοι της περιοχής.

Έτσι ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και χθες μετά από πολύωρη επιχείρηση των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου στην Καλαμάτα σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, εντοπίστηκαν τα μέλη της σπείρας που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Το προανακριτικό έργο συνεχιζόταν έως αργά το βράδυ της Πέμπτης και σήμερα αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ταξίδεψαν έως την Καλαμάτα σε μια καλά οργανωμένη επιχείρηση, έχοντας ήδη συγκεντρώσει πληροφορίες για συγκεκριμένα άτομα και οχήματα.

Έφτασαν στην περιοχή που διέμεναν τα ύποπτα άτομα και διενήργησαν νομότυπες έρευνες στα σπίτια αυτών, όπου σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν αρκετά κλοπιμαία.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τους τέσσερις άντρες από τους εμπλεκόμενους από την Καλαμάτα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο άτομα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα μέλη της σπείρας εμπλέκεται σε διαρρήξεις και κλοπές στον Πύργο, το Πελόπιο, τη Ζαχάρω, στην Αρχαία Ολυμπία, όπως ακόμα και στη μεγάλη διάρρηξη με λεία κοσμήματα αξίας 450.000 ευρώ στο Φλόκα.

Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί ο αριθμός των διαρρήξεων που έχουν διαπράξει οι δράστες, όπως επίσης και οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο μελών που διαφεύγουν τη σύλληψη.

Πηγή: ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις