Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα:Το bazaar για τη Μέριμνα των Ζώων στο Μαραγκοπουλειο θα έχει τα...πάντα

Πάτρα:Το bazaar για τη Μέριμνα των Ζώων ...

12, 13 & 14 Δεκεμβρίου, στο κτήριο Μαραγκόπουλου

Το ψάχνετε; Το έχουν…!

Στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργανώνει ο Σύλλογος Στήριξης του Σταθμού Μέριμνας Ζώων, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πάτρας, με σκοπό την οικονομική του στήριξη, ώστε και το 2015 να μπορέσει να συνεχίσει το έργο φροντίδας των τετράποδων φίλων μας.

Το παζάρι, που διοργανώνεται για 19η συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στις 12, 13 & 14 Δεκεμβρίου, στο κτήριο Μαραγκόπουλου (πρώην ΑRENA, Αγ. Ανδρέου & Βότση).

Στην αγορά του συλλόγου θα βρείτε σπιτικές λιχουδιές, χειροποίητα κοσμήματα, διακοσμητικά και αξεσουάρ, 2nd hand αγορά με βιβλία, ρούχα, dvd’s, παιχνίδια και μικροαντικείμενα,  χειροποίητα σαπούνια και χριστουγεννιάτικα στολίδια! Όλα φτιαγμένα ή δωρισμένα από εθελοντές και υποστηρικτές του συλλόγου.

Και, καθώς στη «θρυλική» πρώην ARENA δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική, γνωστοί Πατρινοί dj θα αναλάβουν τα decks για το 3ήμερο!!!

Επίσης, το 3ήμερο παζάρι θα πλαισιώσουν παράλληλες εκδηλώσεις από την Εικονική Εταιρεία Ανάπτυξης Εφαρμογών για Κινητά, ThumbsApp-Development, που έχει ιδρυθεί από ομάδα μαθητών του Αρσακείου Λυκείου Πατρών, η οποία θα διοργανώσει το Διαγωνισμό ResQ-pcGame για παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου με έπαθλο ένα Tablet, θα επιδείξει τη διαδικασία εκτύπωσης σε 3D-εκτυπωτή των συλλεκτικών μπρελόγκ που έχει σχεδιάσει με τη βοήθεια των μαθητών του Ομίλου Ρομποτικής του Σχολείου και θα διαθέτει προς πώληση την εφαρμογή ResQ-App για κινητά Android που σχεδίασαν και κατασκεύασαν οι μαθητές του σχολείου.

Χορηγοί: Tsimaras Hotels, ΤamToom, Deck, Λόης Catering, kissFM, Μπουκέτο Μπαλόνια,  και PaperLand.

 

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 12/12 (12:00 – 21:00), Σάββατο 13/12 (10:00 – 21:00), Κυριακή 14/12 (10:00 – 19:00).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View