Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Επίσκεψη 64ου Δημοτικού Σχολείου στο super market ΚΡΟΝΟΣ στο Εμπορικό Κέντρο Planet

Πάτρα: Επίσκεψη 64ου Δημοτικού Σχολείου ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Τη Τρίτη 9 Δεκεμβρίου και ώρα 9 το πρωί, το 64ο Δημοτικό Σχολείο πραγματοποίησε επίσκεψη στο super market ΚΡΟΝΟΣ στο Εμπορικό Κέντρο Planet.

Η επίσκεψη αυτή έγινε μετά από κοινή συνεννόηση των υπευθύνων της εταιρίας με τη διεύθυνση του σχολείου μέσα στα πλαίσια της ενίσχυσης της τοπικής καταναλωτικής συνείδησης και μιας πρώτης γνωριμίας των μικρών μαθητών με τις τοπικές παραγωγικές μονάδες και τα προϊόντα που παράγονται στη περιοχή μας.

Την παρουσίαση ανέλαβε από πλευράς εταιρίας ο κ.Βουκελάτος Βασίλης υπεύθυνος ποιότητας του Ομίλου ΚΡΟΝΟΣ, ενώ το συντονισμό, τα δώρα, τις γευστικές λιχουδιές κλπ. τον είχε αναλάβει η ίδια η κ.Καρακίτσου Έλενα.

Οι διάδρομοι του καταστήματος γέμισαν με γέλια και χαρές και αυτά που έμειναν με το παραπάνω από ευχαριστημένα ήταν τα ιδία τα παιδιά.

Πρόσθετα ο κ.Καρακίτσος Φοίβος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο Διευθυντή του 64ου Δημοτικού Σχολείου κ.Βεγιάννη Νίκο για την προσπάθεια αυτή, ενώ εξήρε συνολικά το ήθος του και το πάθος που επιδεικνύει για την εκπαίδευση των μικρών μαθητών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά