Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προμηθέας: Κρίσιμη και δύσκολη έξοδος στην Κατερίνη

Προμηθέας: Κρίσιμη και δύσκολη έξοδος στ...

Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής

Σημαντικό εκτός έδρας αγώνα  θα δώσει στις 5 το απόγευμα ο Προμηθέας Πατρών, ο οποίος θα φιλοξενηθει από το ΣΦ Κατερίνης Πιερικό/Αρχέλαο στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης.

Η ομάδα του Προμηθέα, που την προηγούμενη αγωνιστική «έπιασε» τη δεύτερη θέση, θέλει να παραμείνει εκεί και –βέβαια- να μη δει τη διαφορά της από την κορφή να αυξάνεται.

Κλειδί σε αυτό –σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή της Μάκη Γιατρά- θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού, καθώς η ομάδα της Κατερίνης είναι φύσει επιθετική ομάδα (να σημειώσουμε πως στις 3 από τις 4 ήττες της σκόραρε λιγότερο από 70 πόντους, ενώ σε όλες τις νίκες της έβαλε περισσότερους).

Στο πλευρό του Προμηθέα θα είναι και οι φίλοι της ομάδας, καθώς η διοίκηση του Προμηθέα διοργανώνει εκδρομή για την Κατερίνη και αναμένεται –παρά τα 475 χιλιόμετρα που χωρίζουν Κατερίνη και Πάτρα- οι φίλοι του Προμηθέα να δώσουν –και πάλι- βροντερό "παρών" εκτός Πατρών και να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στην Πάτρα με –ένα ακόμα- μεγάλο διπλό στις αποσκευές της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports