Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 27 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 27 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα ένα παραπλανητικό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, το οποίο αυτές τις μέρες θολώνει την κρίση και προκαλεί σύγχυση, αυταπάτες κι εξαπατήσεις. Προσέξτε την αφέλειά σας, μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς και μην αναζητάτε “σωτήρες”. Πιθανά μπερδέματα προσωπικά, σπιτιού, ακινήτων. Παρεξηγήσεις οικογενειακές.

Αιγόκερως

Βγάζει αυταπάτες στην επιφάνεια αυτές τις μέρες το πλανερό τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, ενώ προκαλεί σύγχυση ψυχική. Αυξάνει τις τάσεις φυγής επίσης. Προσέξτε τα μπερδέματα κάθε είδους. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή του, ενώ φέρνει και μπερδέματα, εξαπατήσεις και παρασκήνια με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές. Αναζητήστε την ολοκλήρωση όχι έξω από εσάς.

Υδροχόος

Μέσα σε παρέες, ομάδες, συλλόγους, στο ίντερνετ, με φίλους και γνωστούς, μπορεί να παρουσιάζονται μπερδέματα και να λέγονται ψέματα αυτές τις μέρες με το απατηλό τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα. Ίσως απογοητεύεστε από ορισμένους φίλους. Επίσης προσέξτε τις οικονομικές εξαπατήσεις, αυταπάτες και υπεκφυγές, ενώ σήμερα κορυφώνεται η επιρροή αυτή. Ουτοπικά σχέδια.

Iχθύες

Αρκετό μπέρδεμα προκαλεί αυτές τις μέρες το πλανερό τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, λόγω του οποίου μπορεί να εξιδανικεύετε λάθος ανθρώπους και καταστάσεις και να απογοητεύεστε τελικά. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή του, ενώ προσοχή χρειάζεται σε ψέματα και υποσχέσεις, ιδιαίτερα μάλιστα στα επαγγελματικά και από άτομα εξουσίας. Τάσεις φυγής, αίσθημα ανικανοποίητου.

Κριός

Μπερδέματα σε ζητήματα νομικά, σπουδών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους προκαλεί αυτές τις μέρες το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο θολώνει το τοπίο. Επίσης βγάζει αυταπάτες στην επιφάνεια. Θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις, από και προς εσάς. Αυταπάτες που αφορούν και τη φιλοσοφία ζωής σας.

Ταύρος

Λόγω του πλανερού τετραγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί αυτές τις μέρες να υπάρχουν εξαπατήσεις οικονομικές ή μπερδέματα. Προσέξτε να μην τρέφετε αυταπάτες γύρα απ' τα οικονομικά και μην βασίζεστε σε υποσχέσεις. Μπερδέματα όμως φέρνει και σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες ή συλλόγους, ενώ μπορεί να λέγονται διάφορα ψέματα.

Δίδυμοι

Έντονη τάση για εξαπατήσεις και σύγχυση προκαλεί αυτές τις μέρες το απατηλό τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, το οποίο κορυφώνεται σήμερα. Είναι μια όψη που αλλοιώνει την εμφάνιση κάποιων πραγμάτων και ανθρώπων, γι' αυτό φροντίστε να μην πλάθετε με το νου σας ιστορίες. Ψέματα πιθανά σε σχέσεις, συνεργασίες, επαγγελματικά. Καλλιτεχνική έμπνευση ωστόσο.

Καρκίνος

Παρεξηγήσεις και μπερδέματα στο χώρο δουλειάς προκαλεί αυτές τις μέρες το παραπλανητικό τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, λόγω του οποίου κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Μπερδέματα και γύρω από ζητήματα υγείας. Επίσης προσέξτε τις εξαπατήσεις και τη σύγχυση γύρω από θέματα νομικά, σπουδών, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό.

Λέων

Μια σύγχυση στα ερωτικά, ακόμα και ψέματα, προκαλεί αυτές τις μέρες το νεφελώδες τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, το οποίο κορυφώνεται σήμερα. Ψέματα πιθανά και από ή προς τα παιδιά. Επίσης προσέξτε τις οικονομικές εξαπατήσεις, τα μπερδέματα ή τις υπεκφυγές, κυρίως γύρω από θέματα κληρονομικά, εφορίας, επενδύσεων, συντάξεων, ασφαλειών, διατροφής συζύγου κλπ.

Παρθένος

Χρειάζεται διάκριση αλλά και διαίσθηση αυτές τις μέρες, γιατί το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θολώνει το τοπίο και προκαλεί έντονη τάση για ψέματα και αυταπάτες. Κορυφώνεται σήμερα αυτή η επιρροή, λόγω της οποίας μπορεί να παρασύρεστε σε λάθος καταστάσεις – μην εξιδανικεύετε ακατάλληλους ανθρώπους. Ψέματα και μπερδέματα σε σπίτι και σχέσεις ή συνεργασίες.

Ζυγός

Σύγχυση επικοινωνιακή και μπερδέματα ή ψέματα στο χώρο δουλειάς προκαλεί αυτές τις μέρες το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό ας κρατάτε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και μην πιστεύετε όλα όσα λέγονται. Πιθανές εξαπατήσεις ή μπερδέματα με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Μπερδέματα επίσης σε μαθήματα/σεμινάρια και σε ζητήματα υγείας.

Σκορπιός

Πλάνες οικονομικές κι ερωτικές προκαλεί αυτές τις μέρες το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις και τις εξαπατήσεις. Ορισμένα πράγματα δεν είναι όμως φαίνονται. Πιθανόν να πρέπει να θυσιάσετε κάποια χρήματα ή αποκτήματα. Θυσίες και για τα παιδιά. Μην εξιδανικεύετε λάθος ανθρώπους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being