Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα του Προμηθέα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα τ...

Mε κεντρικό ομιλητή τον Κώστα Μίσσα

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην κατάμεστη αίθουσα "Π. Συναδινός" του Ιδρύματος Δημ.& Λιλής  Σταυροπούλου η ημερίδα που διοργάνωσε ο ΑΣΠ Προμηθέας με κεντρικό ομιλητή τον Ομοσπονδιακό Προπονητή της Εθνικής ομάδας Νέων Μπάσκετ Κώστα Μίσσα.

Την ημερίδα άνοιξε η ψυχολόγος κυρία Μαρία Βουτίδου , που αναφέρθηκε στο ρόλο της οικογένειας στον αθλητισμό και τις γονεϊκές στάσεις και συμπεριφορές που ενισχύουν την αθλητική συμμετοχή των νέων,ενώ στη συνέχεια η διατροφολόγος κυρία Μαριάννα Μενελάου μίλησε για την υγιεινή διατροφή και τις διατροφικές απαιτήσεις αθλητών χωρίς τη χρήση εργογόνων βοηθημάτων.

Την ημερίδα έκλεισε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής ομάδας Νέων Μπάσκετ κύριος Κώστας Μίσσας, που μίλησε για τη συμβολή του μπάσκετ στη θωράκιση της προσωπικότητας και της υγείας της νεολαίας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην αξία των «προγραμμάτων» για μια ομάδα μπάσκετ, ενώ ξεχωριστή μνεία έκανε και στα προγράμματα της ομάδας του Προμηθέα.

Να σημειωθεί η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, γονέων και αθλητών, που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα και συμμετείχε ενεργά στην ημερίδα θέτοντας καίρια ερωτήματα και προβληματισμούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports