Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάνε για 6; Η Νίκη Φούντα της ΔΗΜΑΡ συνυπέγραψε ερώτηση με τους 5 ανεξάρτητους στη Βουλή

Πάνε για 6; Η Νίκη Φούντα της ΔΗΜΑΡ συνυ...

Φίλα προσκείμενη στο εγχείρημα

Στις 29 Δεκεμβρίου σε εκδήλωση στο Γκάζι, θα παρουσιαστεί η πανελλαδική συγκρότηση της κίνησης «Μεταρρυθμιστές» του Σπύρου Λυκούδη. Θα είναι παρόντες στο εγχείρημα ο «Δημοκρατικός Σύνδεσμος» του Βασίλη Οικονόμου και οι ανεξάρτητοι δημοκρατικοί βουλευτές Πέτρος Τατσόπουλος, Χρήστος Αηδόνης, Γρηγόρης Ψαριανός.

Φαίνεται ότι παρούσα στο εγχείρημα θα είναι και η Αννα Διαμαντοπούλου με το Δίκτυο, καθώς οι 5 υιοθέτησαν πρόσφατα πρότασή της για το χρέος και κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή.

Ταυτόχρονα, γίνονται συζητήσεις και με νυν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ (όπως τον Θ. Ψύρρα) όπως και ανεξάρτητους (Ανδρουλάκη, Μπόλαρη κλπ)

Φίλα προσκείμενη στο εγχείρημα φέρεται να είναι και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα η οποία συνυπέγραψε σήμερα ερώτηση με τους «5» με την οποία ζητούν την συμμετοχή Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στις δραματικές σχολές.

Η Νίκη Φούντα δεν έχει παραιτηθεί μεν από την ΔΗΜΑΡ ωστόσο συζητά με τους «5» εδώ και καιρό και η κίνησή της να συνυπογράψει μαζί τους την συγκεκριμένη ερώτηση, δεν στερείται πολιτικής σημασίας.

iefimerida

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις