Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου παρουσιάζεται η πρώτη Microsoft Lumia συσκευή

Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου παρουσιάζεται η π...

Διαβάστε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της

Η Microsoft δίνει την ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να έχουμε την «παρθενική» εμφάνιση του πρώτου smartphone με το brand της Microsoft στην μετά Nokia εποχή. Χρησιμοποιώντας μια teaser photo, αποκαλύπτεται ότι στις 11 Νοεμβρίου η εταιρεία επισήμως θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο smartphone, μια συσκευή «σταθμό» αν θέλετε μετά τις πρόσφατες εξελίξεις από την εξαγορά της Φιλανδικής Nokia. Η φωτογραφία δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική, καθώς φαίνεται μόνο ένα μικρός μέρος της εμπρόσθιας επιφάνειας της συσκευής, μαζί με την κάμερά της.

Μια ιδέα για την εξωτερική σχεδίαση της συσκευής λάβαμε νωρίτερα, με διαρροές από την Κίνα, αλλά τώρα μπαίνουμε σε σκέψεις για το εάν οι φωτογραφίες που διέρρευσαν είναι το νέο promo φωτογραφικό υλικό της εταιρείας που μας προϊδεάζει για την άφιξη περισσότερων συσκευών πέρα της μίας. Κάποιοι βέβαια ισχυρίζονται ότι έχουν δημοσιευτεί και μερικές νέες εικόνες από μια ακόμη νέα συσκευή, το Lumia 535 που φωτογραφήθηκε περιμετρικά, μπρος-πίσω στην απόχρωση του πράσινου και η συλλογή εικόνων παρατίθεται παρακάτω, στο τέλος του κειμένου, άρα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δούμε όντως τουλάχιστον δύο νέα Lumia μοντέλα με το λογότυπο της Microsoft. 

Όπως και να 'χει, το νέο μοντέλο Microsoft Lumia που εγκαινιάζει μια νέα εποχή και για το οποίο ακούμε καιρό τώρα, σύμφωνα με τα όλα τα δεδομένα που έχουν διαρρεύσει ίσως είναι το Lumia RM-1090. Το συγκεκριμένο μοντέλο επισκέφθηκε την Κινεζική επιτροπή πιστοποίησης TENAA πριν από τέσσερις ημέρες και αν τα όσα φημολογήθηκαν πρωτύτερα ισχύουν, τότε έχουμε μια entry-level συσκευή χαμηλού κόστους, με οθόνη αφής 5 ιντσών, ανάλυσης qHD και δύο υποδοχές καρτών SIM.

Θα ενσωματώνει το SoC Qualcomm Snapdragon 200 SoC με επεξεργαστή χρονισμένο σε συχνότητα 1,2 GHz, 1 GB RAM και 8 GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. Αναμένεται να είναι δυνατή η σύνδεση με 3G δίκτυα, δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει και μια δεύτερη, 4G, έκδοση. Η κύρια κάμερα που βρίσκεται στην πλάτη της συσκευής, κατά πάσα πιθανότητα θα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 5 MP. Τέλος, η χωτητικότητα της μπαταρίας φημολογείται πως θα είναι 1900mAh.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις