Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αργυρόπουλος: "Το πρωτάθλημα συνεχίζεται"

Αργυρόπουλος: "Το πρωτάθλημα συνεχί...

Τόνισε ο αρχηγός του Απόλλωνα

Μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει το «διπλό» στο «Nick Galis Hall», απέναντι στον Άρη, έχασε ο Απόλλωνας Πατρών σύμφωνα με το Νίκο Αργυρόπουλο.

Τα λάθη και η έλλειψη ψυχραιμίας στα τελευταία κρίσιμα λεπτά στοίχισαν στους «μελανολεύκους», όπως παραδέχθηκε ο αρχηγός τους μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»:

«Εμείς ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα τι ευκαιρία χάσαμε με τον Άρη. Δυστυχώς, ενώ φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, δεν είχαμε την ψυχραιμία και την αποτελεσματικότητα σε κρίσιμες φάσεις για να πάρουμε τη νίκη. Κάναμε λάθη και αυτά τα λάθη σε τέτοιου είδους παιχνίδια απέναντι σε ποιοτικούς αντιπάλους και με ομάδες όπως ο Άρης κοστίζουν.

Όμως, πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι, δεν έχει και νόημα να μένουμε άλλο σε αυτό. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται, η χρονιά είναι όλη μπροστά μας. Προχωράμε λοιπόν και πάμε στο επόμενο». Είπε ακόμα…

Για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά, το Σάββατο (17.00): «Σαφώς και μπορούμε. Βέβαια, η Κηφισιά διανύει περίοδο φόρμας και αυτό το έδειξε και με τη μεγάλη της νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και με την εκτός έδρας νίκη της στην Ελευσίνα. Όμως, έχει αδύνατα σημεία, δεν είναι μεγαθήριο. Εμείς εάν παίξουμε συγκεντρωμένα και αποφύγουμε τα λάθη μπορούμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πάλι με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο, κι αν θα δουν το πρώτο ματς ως «πρόβα»: «Ακριβώς πρόβα δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε. Όμως, πιστεύω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μας θα είναι και το παιχνίδι Κυπέλλου, αλλά εκείνο το παιχνίδι θα μας απασχολήσει όταν έρθει η ώρα».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ: «Πιστεύω ότι είναι πολύ ανταγωνιστικό και ακόμα και οι δύο μεγάλοι θα έχουν παιχνίδια που θα περάσουν δύσκολα. Από την άλλη, στην ουρά θα γίνει μεγάλη μάχη. Βλέπετε ότι δεν υπάρχουν ομάδες που όπως τα προηγούμενα χρόνια λίγο-πολύ ήταν βασικές υποψήφιες για υποβιβασμό και αυτό έχει να κάνει και με αυτές που ήρθαν από την Α2. Η ΑΕΚ είναι πάντα ΑΕΚ, ο Κόροιβος είναι δυνατός κι έχασε δύο παιχνίδια στο σουτ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports