Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Προβληματικό το WiFi σε 1 στα 2 καφέ μπάρ της πόλης - Διαβάστε γιατί

Πάτρα: Προβληματικό το WiFi σε 1 στα 2 κ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Υπερφόρτωση του ρούτερ και live streaming τα κυριότερα αίτια

Υπερφόρτωση του ρούτερ και live streaming τα κυριότερα αίτια που προκαλούν προβλήματα στη σύνδεση στα δίκτυα WiFi των καφέ μπάρ και γενικότερα των καταστημάτων εστίασης της πόλης. Αν και πλέον παρέχεται δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο απο το σύνολο των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής, αυτό δεν είναι διαθέσιμο σχεδόν στο 50% με τους θαμώνες να παλεύουν να συνδεθούν αναζητώντας τα αίτια στο smartphone τους.

Το πρόβλημα οφείλεται κυρίως στην υπερφόρτωση των router που παρέχουν το σήμα WiFi στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ειδικότερα τις ώρες αιχμής οπότε και αρκετοί θαμώνες συνδέονται ταυτόχρονα.

Ενας άλλος λόγος που συναντάται συχνά και προκαλεί εκτός από αδυναμία σύνδεσης, ακόμη και χαμηλές ταχύτητες, είναι το οτι πολλά καφέ μπαρ χρησιμοποιούν τους πόρους του internet που παρέχουν, για live streaming της μουσικής που παίζει στο κατάστημά τους. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τα πνευματικά δικαιώματα και την νόμιμη εναλλακτική που έχουν οι ιδιοκτήτες τους να αναπαράγουν μουσικές από ξένους παρόχους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις