Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατρα: Για κοροΐδια εκ μέρους του Δήμου κάνουν λόγο κάτοικοι των Κρύων Ιτεών

Πατρα: Για κοροΐδια εκ μέρους του Δήμου ...

Με αφορμή το κλάδεμα των δέντρων

Σε ανακοίνωση που απέστειλε προς το thebest.gr ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κρύα Ιτεών επισημαίνει τα παρακάτω:

"Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κρύα Ιτεών, αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής, καταγγέλλουν την κοροϊδία και τον εμπαιγμό από τους υπεύθυνους της Δημοτικής Αρχής, που γίνετε απέναντι στην περιοχή μας, όσο αφορά το κόψιμο των ψηλών δέντρων που βρίσκονται στην οδό Μαρκιανού, στο χώρο που βρίσκεται και η παιδική χαρά.

Μετά από πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε η Γραμματέας του Συλλόγου μας Κα Βαρβαρέσου Γεωργία (και με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή) αλλά και με την νέα Δημοτική Αρχή για το κόψιμο των δέντρων ήρθε την Δευτέρα 20/10 και την Τρίτη 21/10 συνεργείο από την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Πατρέων και έκοψαν από τα συνολικά 21 δέντρα που βρίσκονται στον χώρο μόνο το 8.

Για τα υπόλοιπα έκριναν ότι δεν χρειάζεται να κλαδευτούν. Μάλλον θα περιμένουν (που εμείς το απευχόμαστε) να γίνει κάποιο ατύχημα από κάποιο κλαρί, είτε σε κάποιο Ι.Χ είτε σε κάποιο παιδί που θα παίζει στην παιδική χαρά, μιας και στην συγκεκριμένη πλατεία έρχεται ημερήσιους περιπάτους το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής μας και τότε να ευαισθητοποιηθούν να κλαδέψουν επιτέλους το δέντρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις