Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Ένας χρόνος κύλησε από την εκδημία του Ηρακλή Παπαδόπουλου - H οικογένεια είχε και δεύτερο ισχυρό πλήγμα

Πάτρα - Ένας χρόνος κύλησε από την εκδημ...

Από τον θάνατο του γιου του, Ερνέστου τον περασμένο Ιούλιο

Ένας χρόνος κύλησε από τον θάνατο σε ηλικία 71 ετών, του αγαπητού συμπολίτη πρώην Αντιδημάρχου έργων, πρώην Προέδρου της ΔΕΥΑΠ και στενού συνεργάτη επί Δημαρχίας Ανδρέα Καράβολα, Ηρακλή Παπαδόπουλου.

Η είδηση του θανάτου του στις 10 Οκτωβρίου 2013, έπειτα από μακρά ασθένεια, είχε σκορπίσει βαθιά θλίψη στην οικογένεια του και σε όσους τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Ο Ηρακλής Παπαδόπουλος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και σεβαστός στην πόλη της Πάτρας και η ακεραιότητα του χαρακτήρα του αποτελούσε βασικό του χαρακτηριστικό. Όπως γράφτηκε, υπήρξε αγωνιστής της δημοκρατικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να διεκδικήσει ποτέ τίποτα ενώ θεωρείται ότι δεν αξιοποιήθηκε στο βαθμό που θα έπρεπε από την παράταξή του.

Η κηδεία του είχε γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου. Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 η σύζυγος του Ελένη τέλεσε ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του. Το μνημόσυνο τελέστηκε στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας Πατρών.

Δυστυχώς η οικογένεια του εκλιπόντος έμελλε να δοκιμαστεί και να πληγεί από την μοίρα και λίγους μήνες αργότερα όταν στις 8 Ιουλίου 2014 έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση ότι ο 26χρονος γιος του, Ερνέστος Παπαδόπουλος έφυγε έξαφνα από τη ζωή ενώ βρισκόταν σε μπαρ διασκέδασης στο κέντρο της Πάτρας.

O Ηρακλής Παπαδόπουλος είχε διατελέσει και Νομάρχης Ηλείας την περίοδο 1981-1985 και Νομάρχης Ανατολικής Αττικής από το 1985-1989. Επρόκειτο για έναν εργάτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έναν άνθρωπο με ήθος, συνέπεια και αρχές, δημιουργικό και ανήσυχο, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στις αξίες και τις αρχές του, όπως είχε δηλώσει ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων Γ. Δημαράς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις