Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Media Strom χορήγησε στρώματα στον ξενώνα του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά

Η Media Strom χορήγησε στρώματα στον ξεν...

Μια κοινωνική προσφορά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Στην φιλοσοφία  της Media Strom αναπόσπαστο κομμάτι αποτελεί η κοινωνική προσφορά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και οργανισμούς-ομάδες οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να απαλύνουν τη δύσκολη ζωή κάποιων συνανθρώπων μας.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας και του προγράμματος χορηγιών που ακολουθείται πιστά από την ίδρυση της εταιρίας, η Media Strom προχώρησε σε μία επιπλέον κίνηση υπευθυνότητας. Πρόκειται για την χορηγία στρωμάτων στον ξενώνα του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά, ο οποίος φιλοξενεί συγγενείς ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο και έρχονται από μακριά για να σταθούν δίπλα στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το έργο του ξενώνα είναι πραγματικά αξιέπαινο και τα εύσημα αποδίδονται από όλους όσους  έχουν φιλοξενηθεί σε αυτό καθώς λειτουργεί ως μία πραγματική οικογένεια που ανοίγει την αγκαλιά του σε όλους όσους έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες του.

Η φιλοξενία του ξενώνα είναι τεράστιας σημασίας καθώς το κόστος για πολλές οικογένειες είναι δυσβάστακτο και η παραμονή σε κάποιο οικείο σπίτι δεν είναι πάντοτε εύκολη, αφού η νοσηλεία μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες. Έτσι, οι επιφορτισμένοι με τα σοβαρά καθήκοντα συνοδοί ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο μπορούν να μείνουν για όσο χρειαστεί. Στους ενοίκους του ξενώνα προσφέρονται όλες οι σύγχρονες ανέσεις ενός σπιτιού και το κυριότερο ένα στήριγμα για να αφιερωθούν στη συμπαράσταση των αγαπημένων τους προσώπων.

Η παράδοση των στρωμάτων πραγματοποιήθηκε από τον προϊστάμενο του προσωπικού της Media Strom κύριο Στέκα, στην προϊσταμένη Κοινωνικής Υπηρεσίας κυρία Χριστοδούλου.

Η Media Strom εύχεται καλή δύναμη σε όλους τους συντελεστές του ξενώνα οι οποίοι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις