Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πήγε ...σχολείο ο Παναιγιάλειος

Πήγε ...σχολείο ο Παναιγιάλειος

Για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Αντιπροσωπεία της ομάδας του Παναιγιαλείου επισκέφθηκε χθες κάποια σχολεία της Αιγιάλειας, όπως αναφέρει η αιγιώτικη ΠΑΕ:

"Η πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου καθιερώθηκε με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Την ημέρα αυτή δεν πραγματοποιούνται μαθήματα στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, αλλά διεξάγονται ενδοσχολικοί αγώνες αθλοπαιδιών, που συνδέονται με ένα κεντρικό «θεματικό άξονα» ευρύτερου μαθησιακού πεδίου, που υλοποιείται μέσα από τον σχολικό Αθλητισμό.

Σήμερα, σε κάποια σχολεία της Αιγιάλειας μπορεί να αναβλήθηκαν για τις επόμενες μέρες οι προγραμματισμένες αθλοπαιδιές, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τους εκπροσώπους του Παναιγιάλειου να επισκεφθούν σχολικά συγκροτήματα, από το Διακοπτό μέχρι και τον Ερινεό, για να «περάσουν» και αυτοί με τη σειρά τους μηνύματα συνεργασίας, συμμετοχής, προσπάθειας και προσωπικής υπέρβασης.

Οι «μελανόλευκοι» χωρίστηκαν σε πέντε… ομάδες, που αποτελούνταν από μέλη της διοίκησης και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μίλησαν για τον Ρατσισμό και τη Διαφορετικότητα, που αποτελούσαν το θεματικό άξονα της χθεσινής (πρώτης) Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Οι φωτογραφήσεις με τους ποδοσφαιριστές «έδιναν κι έπαιρναν», ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που δέχτηκαν «επιθέσεις» από τα παιδιά, τα οποία ζητούσαν εναγωνίως ένα αυτόγραφό τους!

Ιδιαίτερα «ζεστή» ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν στους «μελανόλευκους» οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές τού ΕΚΑΜΕ Αιγίου, εκεί όπου έχει αναπτυχθεί εδώ και χρόνια μια ειλικρινής και πραγματική σχέση αγάπης μεταξύ των «παιδιών» και του Παναιγιάλειου.

Σε κάποια σχολεία δε οι παίκτες έπαιξαν «διπλό» με τους μαθητές, υπό την επίβλεψη του προπονητή Μουράτ Σεροπιάν, που δεν παρέλειψε να σημειώνει στην ατζέντα του ονόματα και διευθύνσεις! Ποιος ξέρει… Ίσως σε λίγα χρόνια κάποια από αυτά τα παιδιά να φορέσουν την ιστορική και «βαριά» φανέλα του ένδοξου Παναιγιάλειου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports