Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βλέπει κορυφή ο Θρύλος - Το σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκα

Βλέπει κορυφή ο Θρύλος - Το σημερινό πρό...

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη μεγάλη νίκη με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής, που ξεκινούν σήμερα και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα στο Αγρίνιο, εκεί όπου ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ. Τ

α φώτα απόψε θα πέσουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:30), εκεί όπου ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη μοναδική ομάδα της Λίγκας που δεν έχει ακόμη βαθμολογική απώλεια.

Αυτή είναι η πρωτοπόρος Βέροια, την οποία οι παίκτες του Μίτσελ θα πρέπει να νικήσουν για να επανακτήσουν την πρώτη θέση.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη μεγάλη νίκη με την Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουν να δώσουν συνέχεια, προκειμένου να ικανοποιήσουν το απαιτητικό κοινό τους.

Απέναντί τους η «βασίλισσα του βορρά» που θα παραταχθεί μην έχοντας να χάσει τίποτα, αφού δεν είναι φαβορί και οι ποδοσφαιριστές του Γκρανέρο το γνωρίζουν.

Η Βέροια χρειάζεται πάντως προσοχή, καθώς το φετινό δείγμα γραφής που αφήνει είναι πολύ καλό και, αν μη τι άλλο, η μακεδονική ομάδα δεν έχει να χάσει τίποτα στο Φάληρο.

Το πρώτο σφύριγμα της ημέρας θα ακουστεί στην Ξάνθη, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τον Λεβαδειακό (16:00) που όπως και οι Ακρίτες ακόμη αναζητεί την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Το συγκρότημα της Θράκης θα παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Νεντίδη, καθώς ο Σάκης Τσιώλης στις αρχές της εβδομάδας έλυσε τη συνεργασία του.

Στην αναμέτρηση που έπεται (18:15) ο Ατρόμητος έχει δύσκολη αποστολή στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, που απειλεί ευθέως το αήττητο της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Αγώνας οπωσδήποτε αμφίρροπος και με τα προγνωστικά παρακινδυνευμένα, αφού απέναντι στην αδιαμφισβήτητη ποιότητα του αθηναϊκού συλλόγου οι Κρήτες θα αντιπαραθέσουν την ανταγωνιστικότητα, το πάθος και τη μαχητικότητα που τους έχει εμπνεύσει ο προπονητής τους, Τζενάρο Γκατούζο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports