Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παιδικά εργαστήρια διατροφής: ο νέος τρόπος προσέγγισης της διατροφής στα παιδιά!

Παιδικά εργαστήρια διατροφής: ο νέος τρό...

To Ευτροφία συνεχίζει τα παιδικά εργαστήρια

Πώς μπορείς να μάθεις σε ένα παιδί να τρέφεται σωστά; Γίνεται η διατροφή να γίνει παιχνίδι; Πώς φέρνεις τα παιδιά πιο κοντά στην καλή διατροφή χωρίς το βάρος του πρέπει και του μη; Η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα είναι τα παιδικά εργαστήρια διατροφής του Ευτροφία, ο πρώτος κύκλος των οποίων έλαβε χώρα την περασμένη άνοιξη!

Μέσα από 8 δίωρα εργαστήρια, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γευτούν, να παίξουν, να δημιουργήσουν και να μάθουν για την καλή διατροφή! Μέσα από κατασκευές, μαγειρική, κηπουρική, ευφάνταστα επιδαπέδια παιχνίδια, διαγωνισμούς και πολλές άλλες βιωματικές δραστηριότητες, τα παιδιά γνώρισαν τις ομάδες τροφίμων καθώς και την αξία της φυσικής δραστηριότητας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Χάρη στον ενθουσιασμό των παιδιών αλλά και των γονιών, το Ευτροφία συνεχίζει τα παιδικά εργαστήρια και με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς και επεκτείνει τις δραστηριότητές του με πολλές εκπλήξεις!

Πάρτε μια γεύση από τον πρώτο κύκλο παιδικών εργαστηρίων από τις παρακάτω εικόνες.

Αν σας ενδιαφέρει να πάρει το παιδί σας μέρος στον ερχόμενο κύκλο παιδικών εργαστηρίων που ξεκινάει στις 18 Οκτωβρίου, επικοινωνήστε μαζί τους για να δηλώσετε συμμετοχή. Μείνετε σε επικοινωνία με το Ευτροφία ώστε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα τους, καθώς και τις λεπτομέρειες για τα νέα εργαστήρια!

Ευτροφία – διατροφικό εργαστήρι
διευθ. Μαιζώνος 52, 26221
τηλ. 2610 220 159
email[email protected]
fb. eutrofiapatra

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight