Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Για την πρόκριση Παναχαϊκή και Παναιγιάλειος

Για την πρόκριση Παναχαϊκή και Παναιγιάλειος

Κόντρα σε Πανηλειακό και Ερμιονίδα, αντίστοιχα

Η αυλαία της πρώτης φάσης του Κυπέλλου πέφτει σήμερα με την διεξαγωγή έξι αγώνων, προκειμένου να συμπληρωθεί το… παζλ των 32 ομάδων που θα λάβουν μέρος στους ομίλους. Από τις προσεχείς ρεβάνς λοιπόν, μόνο σε δυο υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί, ενώ στα υπόλοιπα ματς ουσιαστικά η πρόκριση είναι ανοικτή.

 

Συγκεκριμένα, ο Άλιμος υποδέχεται τα Χανιά, με τους Κρητικούς ύστερα από τη νίκη τους με 4-0 να βρίσκονται ουσιαστικά ήδη στην επόμενη φάση, ενώ η Παναχαϊκή ύστερα από τη νίκη της με 3-0 στο Παμπελοποννησιακό έχει το… πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς στον Πύργο με τον Πανηλειακό.

Από κει και πέρα, ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον Αιγινιακό, με τις δυο ομάδες να έχουν… ανοικτούς λογαριασμούς μετά το 0-0 στην Πιερία, ενώ στις Σέρρες ο Εθνικός Γαζώρου θέλει να εκμεταλλευτεί το ελαφρύ προβάδισμα που του έδωσε το 1-1 του πρώτου αγώνα με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.

Επίσης, ο Τύρναβος μετά την εκτός έδρας νίκη του με 1-0 επί του Πιερικού θέλει στο Αλκαζάρ να σφραγίσει το εισιτήριο, ενώ ο Παναιγιάλειος στοχεύει στην επιβεβαίωση του άτυπου τίτλου του φαβορί ύστερα από το εκτός έδρας 1-0 επί της Ερμιονίδας.

Τέλος, όσες ομάδες πανηγυρίζουν την πρόκριση στο απόγευμα της Κυριακής (14/9) θα μπουν στην κληρωτίδα την Δευτέρα (15/9), όπου στα γραφεία της ΕΠΟ θα προκύψουν οι 8 όμιλοι των 4 ομάδων, με τη συμμετοχή συνολικά των 18 ομάδων της Super League και 14 από την Football League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16.30: Παναιγιάλειος - Ερμιονιδα  (1-0)

16.30: Άλιμος - ΑΟ Χανια   (0-4)

 

16.30: Πανηλειακός - Παναχαική  (0-3)

16.30: Τύρναβος - Πιερικός  (1-0)

 

16.30: Εθνικός Γαζώρου - Αναγέννηση Καρδίτσας  (1-1)

16.30: Αγροτικος Αστέρας - Αιγινιακός  (0-0)

* Σε παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports