Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Τα κτήρια και τα οικόπεδα που βγαίνουν στο σφυρί μέσα στο Σεπτέμβρη απο το ΤΑΙΠΕΔ

Δυτική Ελλάδα: Τα κτήρια και τα οικόπεδα...

Δημοπρασία στις 17 Σεπτεμβρίου

Το μεγάλο «παζάρι» των ακινήτων του Δημοσίου, γίνεται εντός του Σεπτεμβρίου καθώς μέχρι το τέλος του μήνας θα έχουν υποβληθεί οι προσφορές για κτίρια και οικόπεδα που έχει βγάλει στο σφυρί το ΤΑΙΠΕΔ.

Συγκεκριμένα, στις 17 Σεπτεμβρίου ανοίγει και πάλι η πύλη της ηλεκτρονικής δημοπρασίας (www.e-publicrealestate.gr) για την κατάθεση προσφορών για  ακίνητα σε όλη την Ελλάδα.

Στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες που θα γίνουν εντός του μήνα περιλαμβάνονται παραθαλάσσια οικόπεδα, διατηρητέα κτίρια, καταστήματα και άλλα ακίνητα.

Συγκεκριμένα τα ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί στις 17 Νοεμβρίου στη Δυτική Ελλάδα είναι:

Οικόπεδο 281,43 τ.μ. με τριώροφο κτίριο εμβαδού 699,20 τ.μ. με διατηρητέα πρόσοψη στο κέντρο της Πάτρας

Οικόπεδο 244,43 τ.μ. με λιθοχτιστο παραδοσιακό τριώροφο κτίριο 263,67 τ.μ. που στέγαζε το ειρηνοδικείο Ανδρίτσαινας του Ν.Ηλείας.

Οικόπεδο 908,47 τ.μ. με διώροφο κτήριο 403 τ.μ. με κεραμοσκεπη με προσοψη σε περιφεριακή οδο. Βρίσκεται στην Παραμυθιά Νομού Θεσπρωτίας.

Οικόπεδο 900 τ.μ. με κτίσμα 589 τ.μ. στην Κλειτορία Καλαβρύτων Νομού Αχαίας. Το κτήριο του ειρηνοδικείου είναι διώροφο με υπόγειο και στέγη. Το οικόπεδο είναι διαμπερές και έχει πρόσβαση και είσοδο από δύο δρόμους στην βόρεια και νότια πλευρά του. Είναι περιφραγμένο και σαφώς οριοθετημένο.

Παραθαλάσσια έκταση 16.737 τ.μ. στο Ρίο του Δήμου Πατρέων. Το ακίνητο είναι γήπεδο που ευρίσκεται στην παραλιακή ζώνη του πρών Δήμου Ρίου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίου Γεωργίου, σε εξαιρετικά κομβικό σημείο, σε άμεση γειτνίαση με τη Ζεύξη Ρίου - Αντιρρίου, το πορθμείο του Ρίου και το κάστρο του Ρίου. Μπορεί να αξιοποιηθεί για τουριστική εγκατάσταση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά