Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πρωταθλήτρια fair play η Ορμή Λουξ

Πρωταθλήτρια fair play η Ορμή Λουξ

Το κύπελλο παρέλαβε η αρχηγός της ομάδας Άντζελα Καρέλα

Ξετρελαμένοι με την ελληνική αποστολή παρουσιάστηκαν οι διοργανωτές του 8ου τουρνουά «Ανέ Γκαρά / Μπερνάρ Ριτέ (Anais Garat/ Bernard Ritter)» που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Γαλλία και συμμετείχε η Ορμή Λουξ. Η πατρινή ομάδα τερμάτισε στην τέταρτη θέση του τουρνουά και κατά την διάρκεια της τελετής λήξης των αγώνων τής απονεμήθηκε ο τίτλος του fair play.

Το κύπελλο παρέλαβε η αρχηγός της ομάδας, Άντζελα Καρέλα, με τον πρόεδρο της ομάδας του Λε Πουζίν να πλέκει το εγκώμιο του πατρινού συλλόγου: «Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για το αγωνιστικό σας ήθος και να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας στο τουρνουά μας», είπε χαρακτηριστικά ο Ζακ Μεζού ενώ στη συνέχεια προσκάλεσε από τώρα την ομάδα στο επόμενο τουρνουά που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο του 2015:

«Θέλω από σήμερα να σας καλέσω στο 9ο τουρνουά που θα διοργανώσουμε την επόμενη χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που είσασταν κοντά μας και με την συμμετοχή σας στο τουρνουά ξεκίνησε ένας κύκλος συνεργασίας ανάμεσα στις δύο ομάδες και εύχομαι φυσικά να συνεχιστεί. Ελπίζω να μείνατε ικανοποιημένοι απ’ την φιλοξενία μας και να αναχωρείτε από την πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις».

Απ’ την πλευρά του ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ, Ανδρέας Κόγκας, στην διάρκεια της τελετής λήξης παρέδωσε στον πρόεδρο της ομάδας του Λε Πουζίν μια συλλεκτική φανέλα της Ορμής με τις υπογραφές των αθλητριών και δώρα από τους χορηγούς ενώ παρέλαβε από τους διοργανωτές ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα του Λε Πουζίν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports