Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κυρ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση δεσμεύεται για τις 15.000 απολύσεις στο Δημόσιο

Κυρ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση δεσμεύεται ...

Δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μιλώντας στο MEGA

Ο στόχος των 15.000 απολύσεων στο δημόσιο θα πρέπει να τηρηθεί, καθώς αποτελεί δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης έναντι της τρόικας, δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μιλώντας στο MEGA.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διευκρίνισε δε ότι «τρεις είναι οι μεγάλες κατηγορίες που θα τροφοδοτήσουν αυτό τον αριθμό, υπάλληλοι οι οποίοι προέρχονται από το καθεστώς της διαθεσιμότητας και δεν θα επανατοποθετηθούν, υπάλληλοι οι οποίοι προέρχονται από ΝΠΙΔ των οποίων το μέγεθος πρέπει να περιοριστεί -αυτή η δεξαμενή είναι μικρότερη- , πειθαρχικά ελεγχόμενοι υπάλληλοι, καθώς και όσοι είχαν πλαστά δικαιολογητικά και βέβαια, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι θα το πετύχουμε να αναγνωριστούν ως απολυμένοι όσοι υπάλληλοι είχαν παραμείνει στο Δημόσιο με καθεστώς προσωρινής προστασίας για πολλά χρόνια».

Ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, η κυβέρνηση να κάμψει τις αντιρρήσεις της τρόικας και στις απολύσεις να υπολογιστούν και οι υπάλληλοι που αποχωρούν από το Δημόσιο στο οποίο εργάζονταν με καθεστώς προσωρινής προστασίας. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι ο αριθμός των συγκεκριμένων εργαζομένων πλησιάζει τις 2.000.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις